Kombinezoni su u trendu već nekolio sezona. Predstavljaju veoma zahvalan komad odeće jer se lepo uklapaju sa ostalom garderobom. Pogledajte na koje sve načine možete da nosite svoj omiljeni kožni, teksas ili kombinezon sa cvetnim motivima.

1.    Kožni kombinezoni
Kožni kombinezoni u svakom trenutku obezbeđuju seksi i moćan izgled. Svestrani su i mogu se kombinovati na različite načine. Preporučuju se u crnoj i braon boji.

2.    Kombinezoni sa štampom
Veoma su interesantni kombinezoni sa različitom štampom. Neke od najpopularnijih printova su cvetni, zatim tufne, geometrijski motivi i pruge. Ispod njih je najbolje nositi bele majice.

3.    Beli kombinezoni
Ako ne volite štampu i boju na odeći onda se opredelite za potpuno beli kombinezon. Možete ga nositi monohromatski sa belom bluzom i belim modnim detaljima. Međutim, možete uz beli kombinezon nositi modne detalje u jarkim i pop bojama i na taj način obezbediti zabavniji outfit.

4.    Teksas kombinezoni
Ovi kombinezoni se najčešće nose i predstavljaju odličnu zamenu za klasične farmerice. Ispod njih je dozvoljeno sve od bele majice sa interesantnim  natpisom do čipkane bluze. Sve zavisi od toga da li želite sporski ili ženstveniji izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име