Teksas šortcevi predstavljaju jedan od najomiljenijih letnjih komada odeće skoro svih dama. Udobni su, svestrani i obično imaju dug vek trajanja. Ove sezone nose se različite vrste teksas šortceva, ali se svi oni podjednako lepo uklapaju sa ostalim letnjim komadima odeće kao i zanimljivim modnim detaljima. Pogledajte na koje sve načine možete nositi svoj teksas šortc ovog leta.
1.    Kimono sa cvetnim printom i resama
Teksas šortc uvek možete nositi uz belu bluzu sa zanimljivom aplikacijom, čizmice i šešir. Začinite svoj outfit kimonom sa cvetnim printom i resama. Ovo je dobitna kombinacija jer cvetni print se lepo slaže uz teksas, a rese ovu kombinaciju čine modernom i ženstvenom.

teksas sortc i kimono sa cvetnim printom i resama
2.    Pop boje
Od pop boja se pre svega misli na crvenu, mada možete nositi i žutu koja je jedna od najpopularnijih svetlijih boja ove sezone. Nosite teksas šortc uz crvenu bluzu, torbicu i cipele sa štiklom. Ove dve kontrastne boje zajedno stvaraju žestoku i vatrenu kombinaciju.

teksas sortc i crvena boja
3.    Leopard print i patike
Mnoge dame ne vole da nose leopard print jer ne znaju kako da ga uklope sa ostalom odećom. Evo rešenja. Bluzu sa leopard printom kombinujte uz teksas šortc i patike. Dobićete sportsko elegantnu kombinaciju.

teksas sortc uz leopard print bluzu i patike
4.    Bluze sa zanimljivom aplikacijom
Bluze sa zanimljivom grafičkom aplikacijom su veoma popularne ove sezone bilo da su sa slovima ili nekom životinjom. Ove bluze se lepo uklapaju uz teksas šortc. Začinite svoj outfit plavim sandalama na štiklu i dobićete modernu i klasičnu letnju kombinaciju.
teksas sortc majica sa grafickom aplikacijom i plave sandale na stiklu

5.    Mešavina printova
Ako želite da ovog leta kombinujete printove onda to radite uz teksas šorts. Animal print nikada neće izaći iz mode, a pruge su veliki trend ove sezone. Zato uklopite ih. Začinite svoj outfit naočarima za sunce i crvenim sandalama na štiklu.

teksas sortc kosulja sa crveno belim prugama, torbica sa leopard printom naocare za sunce i crvene cipele
6.    Različiti materijali
Prednost teksas šortceva nije samo u tome što se slaže sa svim bojama i printovima već što ide i uz sve materijale. Zato ovog leta kombinujte teksas šortc uz pletene ili štrikane bluze, kao i uz čipku i rese.

teksas sortc uz razlicite materijale
7.    Teksas prsluk
Ove sezone je u trendu kombinovati teksas sa teksasom. Zato je za leto prikladno uz teksas šorts nositi teksas prsluk. Gladijator sandalama razbijte monotoniju i dodajte dozu glamura svom izgledu.

teksas sortc teksas prsluk i gladijator sandale

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име