Torbe predstavljaju jedan od najosnovnijih modnih detalja bez kojih se ne može zamisliti ni jedna odevna kombinacija. Međutim mnoge dame preteruju sa stalnom kupovinom torbi od kojih većina tokom vremena ostane neiskorišćena u nekom prašnjavom uglu. Modni stilisti znaju za ovaj problem i zato damama savetuju da  je bitno kakvu torbu nose, a ne po kojoj cenu su je kupili i koje je marke. Jer modni trendovi dolaze i prolaze, a klasični i korisni modni detalji uvek ostaju i ne gube svoju vrednost. Zato Vam predlažemo da pogledate koje vrste torbi Vam uvek mogu biti od koristi.
1.    Klasična crna torba
Mnoge dame uglavnom uvek i kupuju crne torbe jer se one slažu uz sve odevne kombinacije. Klasičnu crnu torbu možete nositi na posao, tokom dnevne šetnje sa prijateljima, ali i uveče na žurku. Sa njima ne možete pogrešiti i zato je poželjno imati najmanje jednu crnu torbu kod kuće.


2.    Torbe u neutralnoj boji
Sa ovim torbama takođe ne možete pogrešiti jer se i one kao i crne slažu uz sve.To su torbe u bež, nežno roze, kamel i beloj boji. Ovo su svetlije boje koje otvaraju i osvažavaju svaku odevnu kombinaciju.


3.    Pismo torba
Još jedna torba koju bi svaka dama trebalo da ima je pismo torba. Ova mala torba je savršena alternativa elegantnim i neutralnim torbama. Pogotovo onim velikim. Možete je nositi u svim prilikama i u bilo koje doba dana. Za dnevne šetnje naročito tokom leta izaberite zabavnu šarenu pismo torbu.

4.    Torbe u svetlim bojama
Kada mislite da Vaša garderoba nije kompletna onda je dopunite i ulepšajte torbom u svetlim bojama. To rade mnoge poznate dame. Od svetlijih boja torbi najlakše se uklapaju zelena, crvena i teal torba.


5.    Male metalik torbe
Ovo su torbe za svečane prilike koje će Vam omogućiti da se osećate kao prave svetske zvezde. Male torbe u svetlucavim metalik bojama kao što su boja zlata, srebra, bronze se odlično dopunjuju sa svečanijim haljinama i glamuroznom šminkom i frizurom. Sa njima ćete uvek biti u centru pažnje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име