Za razliku od ostalih godišnjih doba tokom zime se uglavnom nosi odeća u tamnijim bojama. Međutim, to ne znači da uvek treba da se oblačite u crno od glave do pete. U suštini ne postoji podela boja na zimske, letnje, prolećne ili jesenje već ljudi sami po navici zimi biraju garderobu u tamnijim nijansama. Primetićete da i u radnjama tokom zime uvek ima veće i bolje ponude odeće u tamnijim bojama. Da biste razbili monotoniju predlažemo Vam  da pogledate na koje sve načine možete da kombinujete boje ove zime i da izgledate moderno.
1.    Crna i braon
Umesto da nosite crno od glave do pete opredelite se za kombinaciju crne i braon boje. Obe boje su neutralne pa se samim tim lepo slažu. Takođe postoje i više nijansi braon boje tako da izborom torbe ili nekog drugog modnog detalja u svetlijoj braon nijansi možete umnogome da osvežite svoj zimski outfit i da pritom budete u trendu. Ovo je jedna od najlakših kombinacija boja koju možete da nosite i kao večernju i kao dnevnu varijantu.


2.    Siva i crna
Ova kombinacija boja je takođe dobra alternativa celokupnom crnom outfitu. Takođe postoje različite nijanse sive boje kojima možete da razbijete dosadne i monohromatske zimske outfite. Pritom siva boja je u trendu ove sezone i to naročito  njena srebrna nijansa.


3.    Plava i bež
Tokom zimskih perioda se najčešće crna kombinuje sa plavom. Nose se crni kaputi ili jakne i teget farmerice. Međutim plava i bež su mnogo zabavnija i istovremeno osvežavajuća kombinacija. Bež je neutralna boja tako da se lako uklapa sa svim ostalim bojama pa samim tim i sa različitim nijansama plave boje.

4.    Crna i žuta
Ova kombinacija boja za zimu nije lako izvodljiva da ne biste  na kraju ličili na bumbara. Zbog toga izbegavajte odeću sa žuto crnim prugama. Ostali printovi mogu doći u obzir, ali je ipak najbolje da se držite jednobojnih komada odeće ili modnih detalja.


5.    Bordo i crna
Bordo je proglašena za boju 2015 godine tako da bi ove zime trebalo imati barem jedan komad odeće u ovoj boji. Sa crnom u kombinaciji izgleda zabavno. Obe su tamne, ali veoma dobro funkcionišu zajedno. Ovo je jedna od onih kombinacija boja koja osvežava outfit, a ne izgleda previše svetlo i napadno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име