Euforija oko maturske večeri se polako zahuktava. Prisutna je i nervoza jer treba izgledati besprekorno na ovom svečanom događaju koji je za mnoge jedan od najlepših trenutaka u životu. Ako želite da izgledate i osećate se kao moderna princeza onda će Vam svakako trebati odgovarajuća haljina. Zato su modni stilisti da bi pomogli maturantkinjama izdvojili sedam vrsta haljina koje zaslužuju da ih ponesete na maturi. Radi se o modernim i neodoljivim haljinama koje možete nositi i u drugim svečanim prilikama.
1.    Haljine sa golim ramenima
Haljine sa golim ramenima i korset haljine su u trendu ove sezone. Za matursko veče se preporučuju haljine u jarkim i svetlim bojama kao što su crvena, ljubičasta, plava, roze, bordo… Možete izabrati haljine različitih dužina i modela kao i sa detaljima poput čipke, bisera, cirkona, šljokica. Ako korset sadrži pomenute detalje onda Vam nakit neće biti potreban. Ali ako je haljina jednostavnijeg kroja i bez upadljivih detalja onda stavite neku lepu ogrlicu i minđuše.


2.    Haljine na jedno rame
Ako želite da izgledate kao grčke boginje onda obavezno nabavite haljinu na jedno rame koja nežno prati liniju Vašeg tela. Ovo su zabavne i moderne haljine sa kojim ćete odmah postići elegantan i romantičan izgled.


3.    Haljine sa karnerima
Ako pratite trendove onda sigurno znate da su karneri aktuelni ovog proleća. Zato slobodno na maturskoj večeri nosite haljinu sa karnerima. Ova višeslojna haljina izgleda fantastično na plesnom podijumu.


4.    Haljine iz dva dela
Savremena alternativa tradicionalnim dugim haljinama predstavljaju ove haljine iz dva dela. Izgledaju  sofisticirano i šik i posebno se preporučuju mladim damama koje imaju istaknute kukove.


5.    Slojevite haljine
Radi se o haljinama koje su prekrivene providnim slojem. Izgledaju romantično i dobra su alternativa „naked“ haljinama koje su u trendu, ali nisu prikladne za matursko veče.


6.    Haljine sa rukavima
Možete odabrati za maturu i retro haljine sa kratkim i lepršavim rukavima. Ove haljine često sadrže  cvetni print ili detalje poput čipke, cirkona i šljokica. U ovim haljinama ćete izgledati romantično i neodoljivo.


7.    Mala crna haljina
Lista nije kompletna, ako se na njoj ne nalazi mala crna haljina. Ove elegantne, vanvremenske haljine uvek izgledaju lepo i mogu se nositi u svim svečanim prilikama pa čak i na proslavi mature. Kombinujte ih uz metalik ili svetlije modne detalje i upadljiviju  šminku.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име