Njih možete da volite ili da ih ne volite, ali ne možete da osporite činjenicu da su danas jedna od najpopularnijih porodica na svetu. Za sestre Kardashian – Jenner svi znaju. Do skora je Kim bila glavna zvezda, ali u poslednje vreme to je najmlađa sestra Kylie Jenner. Kylie je veliki ljubitelj mode. Čak je sa svojom sestrom Kendall osnovala sopstvenu modnu liniju „Kendall & Kylie“. Kylie poseduje veliku kolekciju torbi skoro svih modnih brendova. Ali ipak i ona ima svoje omiljene torbe. Pogledajte koje su to torbe.
1.    Balenciaga torbe
Kylie ima više Balenciaga torbi od klasičnih kožnih i plišanih, preko sportskih rančeva do mini torbi koje se nose preko ramena. Radi se uglavnom o torbama koje ona nosi uz dnevne i kežual kombinacije.

2.    Chanel torbe
Kylie je u početku pričala da klasične Chanel torbe na rame ne odgovaraju njenom stilu i da ih zato ne nosi. Međutim, predomislila se jer je videla da ove torbe lepo funkcionišu kako uz kežual tako i uz svečanije kombinacije. Zato ih danas ima nekoliko i to u upadljivijim bojama.

3.    Givenchy torbe
Može se slobodno reći da Kylie ima najviše torbi koje potpisuje modna marka Givenchy. To su obično torbe različitih veličina i modela, ali uglavnom u neutralnim bojama.  Smatra se da je Kylie Jenner prva osoba koja je nosila mini Givenchy Pandora kutija torbu.

4.    Hermes Birkin
Sestre Kardashian retko možete videti sa torbama u tan boji. Međutim, Kylie upravo sadrži elegantnu Hermes Birkin torbu i to u ovoj boji.

5.    Ostale torbe
U kolekciji torbi Kylie Jenner se još mogu naći i brendovi kao što su Saint Laurent, Moschino, Louis Vuitton i još mnogi drugi. Možete li da zamislite kolika  je tek zajednička kolekcija torbi svih sestara Kardashian –  Jenner?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име