Moderni nokti za zimu 2021 su inspirisani zimskim, novogodišnjim i božićnim motivima. Dužina i oblik noktiju nije toliko bitan već se traži maksimalno zabavan dizajn koji zahteva minimalan trud.nokti za zimu

Primetili smo da se iz godine u godinu manikiru sve više posvećuje pažnja. To i ne čudi jer su ruke uvek u prvom planu i zato se vredi potruditi da one izgledaju zaista privlačno i čarobno. Kada su u pitanju moderni nokti za zimu 2021 možemo slobodno reći da je ponuda velika i veoma raznovrsna tako da je teško izdvojiti top 10 najlepših jer su svi dizajni i boje podjednako lepi i vredni pažnje. Za ljubitelje klasike tu su uvek aktuelni crveni i roze lakovi kao i minimalistički francuski manikir. Za one malo smelije koji vole da eksperimentišu u ponudi su dizajni sa zimskim nijansama i motivima koji izgledaju glamurozno i sigurno će privlačiti pažnju gde god da se pojavite. U nastavku slede inspirativne slike koje smo ove sezone izdvojili za vas.

1. Moderni nokti za zimu u hladnijim tonovimamoderni nokti za zimu 2021 u tamnijim tonovima

Hladniji tonovi se savršeno uklapaju uz hladnije zimske dane. Ovde su prisutne dve boje, tamno plava ili ponoćno plava koja je veliki hit ove sezone i zelena boja i to u takozvanoj englesko zelenoj i maslinastoj nijansi. Ukoliko želite možete nositi i samo jednu od ovih nijansi ili ih kombinujte kao na slici.

2.Moderni nokti za zimu 2021 u neutralnim  nijansamaneutralne nijanse

Zagasito narandžasta je tipično jesenja nijansa, ali će se nositi i tokom zime. Za razliku od klasične narandžaste koja je upadljiva i jarka boja, ova nijansa spada u grupu neutralnih tako da ne bode oči, ali ipak izgleda ženstveno i nežno. Ako birate neutralne nijanse stručnjaci za manikir savetuju da ih nosite na bademastom obliku nokta.

3.Miks mat i sjajnih lakovamoderni nokti za zimu 2021 mat i sjaj

Mešavina mat i sjajnih lakova je bila veliki trend tokom jeseni 2021, ali po svemu sudeći nosiće se i tokom zimske sezone. Isprobajte ovaj trend sa različitim nijansama crvenog laka jer je ovaj manikir svečan i samim tim je odličan izbor za sve zabave kojih ima tokom predstojeće sezone.

4.Biserne tufne – Moderni nokti za zimu 2021tufnasti moderni nokti za zimu 2021

Ove tufne i vodene kapi su oslikane uz pomoć dve nijanse belog laka. Izgledaju elegantno i suptilno i potpuno su u skladu sa zimskim ambijentom jer podsećaju na ledene pahulje koje se postepeno tope sa prvim sunčanim zracima.

5.Dodir pop neonske bojedodir neona

Siva je jedna od najnošenijih boja tokom hladniji meseci. Sivi lakovi su takođe aktuelni pogoto uz svetliju boju kože. Međutim, uvek je lepo osvežiti sivu boju nekom pop nijansom kao što su neonske boje. Ovo je neka vrsta modernijeg francuskog manikira koji prelepo izgleda ne samo na dugim već i na kratkim noktima.

6.Zlatno gradijentni moderni nokti za zimu 2021zlatno gradijentni moderni nokti za zimu 2021

Bliže se novogodišnji praznici pa samim tim ne možemo zaobići sjajne i zlatne nijanse, šljokice i konfete. Ovaj zlatno gradijentni manikir koristi tamnu bazu na koju se u slojevima dodaje zlatni sjaj koncentrišući se prema vrhovima prstiju.

7.Smaragdni francuski manikirsmaragdni francuski manikir

Još jedan trend koji podrazumeva korišćenje smaragdno zelene boje u sklopu francuskog manikira. Koristi se mat smaragdno zelena kao osnova i metalik smaragdna nijansa za vrhove. Na taj način dobijamo moćni manikir koji je odraz sofisticiranog, sezonskog glamura.

8.Crni lakcrni lak

Kao što su beli i crveni i crni lak postaje klasika koja nikada neće izaći iz mode. Nekada su žene izbegavale takve tamne nijanse na noktima, ali ih poslednjih godina sve više nose. Bez obzira da li duži ili kratki crni nokti deluju glamurozno i moćno. Možete ih koristiti i u kombinaciji sa belim lakom i praviti određene motive od onih najednostavnijih kao što su zvezde pa do komplikovanijih.

9. Moderni nokti za zimu 2021 u metalik nijansamametalik moderni nokti za zimu 2021

Metalik manikir je odličan izbor za novogodišnje praznike. Možete izabrati bilo koju metalik nijansu od boje zlata, srebra, bakra jer se sve one dobro uklapaju uz odeću svih boja i dezena.

10.Novogodišnji motivinovogodisnji motivi

Nail art je iz godine u godinu sve lepši i inspirativniji. Granice u oslikavanju i izboru motiva nema. Prelepi su posebno novogodišnji motivi jelki, jelena, vatrometa, poklona, pahulja, kao i detalja sa zimskih džempera. Slobodno dajte mašti na volju i oslikajte neki svoj motiv koji vas asocira na novogodišnje praznike.