Kada prođu novogodišnji i ostali zimski praznici shvatimo da smo dobili koji kilogram viška. Onda kreće nervoza, držanje dijete i stalno merenje kako bismo povratili svoju staru i vitku liniju. Međutim rezultati dijete nisu odmah vidljivi, ali zato postoje trikovi kojima možemo, u bilo kom trenutku, prikriti svoje nedostatke i izgledati tanje.
1.    Cipele u boji kože
Ako imate kraće noge, deblje listove ili zglobove onda nosite cipele koje odgovaraju Vašoj boji kože. Na taj način će Vam noge vizuelno izgledati duže, a celo telo tanje. Izbegavajte cipele koje imaju kaiš ili trake oko članka.

Cipele u boji kože
2.    Dugačke ogrlice
Ako imate kratak vrat nosite dugačke ogrlice jer će one vizuelno izdužiti gornji deo tela. Isto pravilo važi i ako su Vam grudi velike, a vrat kratak. Tada birajte fine dugačke lančiće koji se lagano spuštaju niz grudi. Ista pravila važe i za marame. Ako imate kratak vrat, a želite da izgledate tanje, onda ne vezujte maramu usko oko vrata.

Dugačke ogrlice
3.    Šire narukvice
Ukoliko imate deblje ruke i naglašene zglobove na rukama onda ne nosite tanke i uske narukvice već debele i široke jer će na taj način ruke izgledati tanje. Ista pravila važe i za prstenje. Umesto tankih nosite velike koktel prstenove da bi Vam prsti izgledali finiji i tanji.

Šire narukvice
4.    Kaiš
Kaiševi su u trendu ove sezone. Međutim veoma je bitno izabrati vrstu kaiša koji će odgovarati Vašem obliku tela. Ako imate naglašene obline i struk Vam je tanji u odnosu na grudi i kukove onda ga nemojte sakrivati. Ne nosite široke bluze i haljine jer ćete na taj način izgledati deblje. Stavite kaiš oko struka i istaknite obline jer ćete tada i viuelno izgledati tanje.
Kaiš
5.    Veće torbe
Ako ste po građi niski i deblji ne nosite prevelike torbe, kao ni premale. Izaberite torbu srednje veličine i tanju i odmah ćete vizuelno izgledati vitkije. Pažljivo birajte odeću i modne detalje jer Vas oni mogu odmah bez mršavljenja i dijete vizuelno stanjiti 5 do 10 kilograma.

Veće torbe

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име