Poznate ličnosti obično diktiraju modne trendove, ali ponekad znaju da preteraju. Zbog toga se često prave kako liste najbolje obučenih tako i liste najgore obučenih poznatih ličnosti. Ove nedelje su se po najgorem stajlingu izdvojile sledeće dame.
1.    Keira Knightley
Ova poznata glumica se na Bafta Awards u New York-u pojavila u beloj prolećnoj haljini iz najnovije kolekcije Holly Fulton. Haljina po kroju prati oblik tela i izgleda elegantno, ali delikatno naglašene žute i sive cvetne aplikacije skreću pogled tako da glumica izgleda kao da imitira dekorativnu kutiju iz 70-tih godina.

2.    Lindsay Lohan
Lindsay se na Global Gift-u pojavila u beloj haljini sa crnim trakama koje su dizajnirane u krugovima kao da imaju nameru da hipnotišu. Ako duže gledate u haljinu bez treptanja može Vam se desiti da budete hipnotisani.

3.    Evangeline Lilly
Poznata spisateljica se na promociji svoje knjige za decu u New York-u pojavila u zaista neobičnom outfitu. Od šešira do suknje izgledala je zaista luckasto.Možda je želela da na svojoj promociji dečje knjige namerno izgleda detinjasto i vragolasto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име