Tokom hladnih kišnih dana ljudi su obično loše raspoloženi, izlaze samo kada moraju i ne obraćaju pažnju na svoju garderobu i frizuru. Bitno im je samo da imaju pored kišobrana i gumene čizme i da se što pre vrate u tople domove. Takođe zbog velikog prisustva vlage u vazduhu kosa se kovrdža i zato je često vezujemo kako bismo je ukrotili.
Ne dozvolite da Vam vreme pokvari raspoloženje. Slušajte savete stručnjaka koji smatraju da nam tokom sumornih dana odeća svetlih boja može podići raspoloženje. Zato nabavite kaput u svetlim bojama i napravite predivnu frizuru. Predlažemo Vam da pogledate koje prijatne, elegantne, sofisticirane i ženstvene frizure možete nositi  tokom hladnih i kišnih dana u svečanim, a koje u svakodnevnim prilikama.
1.    Punđe
Punđe predstavljaju predivne i elegantne frizure koje možete nositi i u formalnim i u neformalnim prilikama. Ove punđe koje Vam predstavljamo su pre svega namenjene za zabave, koktele, svadbe i druge svečanosti. Upadljive su i moderne i mogu se lepo uklopiti uz večernje haljine i nakit.

2.    Opletena kruna
Postoji više vrsta opletenih kruna. Međutim sve one podrazumevaju podignutu kosu uokvirenu raznovrsnim pletenicama. Ovo je suptilna i nežna frizura koju možete ukrasiti interesantnim šnalama ili vencem i nositi pre svega na svadbama kojih tokom zima ima dosta. Možete ih nositi i u drugim formalnim prilikama jer su zaista posebne.

3.    Pletenica riblja kost
Ovo je jedna od najlepših pletenica koju možete nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. Ako Vas kosa ne sluša, a morate na posao napravite pletenicu riblju kost, ogrnite svoj kaput i spemni ste za nove radne pobede. Takođe ovu frizuru možete nositi i na zabave uz jaču šminku ili provokativniju garderobu.

4.    Neuredni konjski rep
Ovo je najjednostavnija frizura. Međutim u trendu su neuredni i konjski repovi sa volumenom. Zato napravite opušteniji konjski rep, pustite pramenove sa strane ili natapirajte kosu pre nego što je vežete u rep.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име