Sa svakom novom sezonom dolaze i novi trendovi. Međutim ono što je dobro kod torbi i cipela je da kada ih jednom kupite možete ih nositi više sezona jer ne izlaze tako lako iz mode. Ovo pravilo posebno važi za kvalitetne i brendirane torbe u čiju kupovinu vredi investirati.
Danas na tržištu postoji veliki izbor različitih stilova torbi tako da svako može da nađe onu koja mu najviše odgovara. Ove zime će Vam trebati torba koja po obliku i dezenu odgovara Vašoj zimskoj garderobi. Takođe treba da bude moderna i dovoljno prostrana da u nju stane sve ono što nosite kada zimi izlazite iz kuće. Da biste lakše izabrali predlažemo Vam da pogledate koje su damske torbe u trendu ove zime.
1.    Reed Krakoff
Ovo je nova RK40 torba koju odlikuje lagan dizajn i meka francuska koža. Klasična torba, prostranog oblika je idealna kako za putovanja tako i za svakodnevne poslovne aktivnosti. Pored narandžaste dostupna je još u beloj, bež i crnoj boji.

 Reed Krakoff torba
2.    Balenciaga
Ova jednostavna torba je rezultat kreativnosti tima Alexander Wang-a koji je direktor ovog poznatog brenda od 2013 godine. Napravljena je u Italiji od kvalitetnog materijala i zbog svoje specifičnosti i boje se lako uklapa uz svakodnevnu zimsku garderobu.

Balenciaga torba
3.    Tyler Alexandra
Ova torba je kreirana u takvom stilu da će sigurno postati vanvremenska. Napravljena je od krokodilske kože sa zlatnim hardrverom, a zbog svog prijatnog izgleda mogu je nositi različite generacije.

Tyler Alexandra torba

4.    Delvaux
Delvaux je najstarija belgijska modna kuća koja je još davne 1829 godine pokrenula svoju proizvodnju pre svega luksuznih kožnih proizvoda. Ovo je najnovija torba ove kuće koja se odlikuje prijatnom spoljašnošću, prostranošću i lepim dizajnom.

Delvaux torba
5.    Mark Cross
Ovo je jednostavna i moderna damska torba prijatnog oblika i boje. Pored ručki poseduje i kaiš tako da se može nositi i na rame.

 Mark Cross torbe
6.    Givenchy
Pre Vama je mala clutch torba koja ima prelep zmijski print. Pored ručki poseduje i kaiš tako da se može nositi i preko tela. Idealna je za večernji izlazak i koktele.

Givenchy torbe
7.    Alexander McQueen
Najnoviji stil Alexander McQueen nosi naziv The Legend.To je prikladno ime za spoj funkcionalnog i lepog. Ovu torbu između ostalog odlikuje kvalitetna koža, metalni detalji, prostranost i ekstra širok otvor.

Alexander McQueen torbe
8.    Chloe
Ova torba pripada najnovijoj Chloe clutch kolekciji. Praktična je, ženstvena, prijatne boje i luksuznog izgleda tako da će sigurno osvežiti zimski večernji outfit.

Chloe torbe
9.    Ferragamo
Ferragamo torba predstavlja kombinaciju klasičnog oblika i složenih detalja.Pritom je prijatne boje i izgleda luksuzno zato se može nositi kako u dnevnim tako i u večernjim prilikama.

 Ferragamo torbe

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име