Nadkolenice ili čarape preko kolena su veliki hit ovog proleća. Zahvalne su za kombinovanje i idealne za promeljivo prolećno vreme. Savršeno se uklapaju uz interesantne haljine, suknje i kratke pantalonice. Nadkolenice se mogu naći u različitim bojama, dezenima i od različitog materijala tako da ima za svakoga ponešto. Sa njima slobodno i originalno možete da gradite svoj rokerski, retro ili romantični stil oblačenja.

1.    Retro stil

Nadkolenice se idealno uklapaju uz šešire koji su se nosili 60-tih godina i ostalu vintage odeću kao što su haljine, suknje ili tunike. Takođe postoje i čarape sa interesantnim izvezenim detaljima ili mašnicama što je opet u retro stilu.

2.    Rokerski stil

U duhu rokera možete nadkolenice nositi uz kožnu odeću kao što su kožne kratke pantalonice, kožne suknje ili uz rokerke haljine i nakit. Takođe možete ih uklopiti uz majice sa interesantnim printom i drugim pratećim modnim detaljima.

3.    Klasični ženstveni stil

Čarape iznad kolena možete nositi na žurkama uz srebrnu haljinu i cipele. Takođe kada je hladnije vreme nosite ih uz tunike, rolke, bundice, sakoe.

4.    Nadkolenice i čizme

Modni stilisti ne preporučuju da se ove čarape nose sa baletankama, ali zato ih treba nositi uz čizme različitih dužina,  visoke potpice sa platformom ili bez nje kao i uz starke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име