Naslovna Nokti Najlepši nokti sa tropskim i morskim motivima u duhu leta 2022

Najlepši nokti sa tropskim i morskim motivima u duhu leta 2022

0
6302
najlepsi nokti

Pred vama su najlepši nokti sa tipičnim letnjim motivima kao što su tropski i morski dezeni. Nadamo se da ćete u ovim idejama pronaći inspiraciju za svoj sledeći letnji manikir.

najlepsi tropski motivi
Kada pomislimo da tropske i morske motive odmah nam na pamet padnu palme, suncobrani, peščane plaže, prelepe nijanse zalaska sunca, ali i životinje poput flamingosa, delfina, rakova, galebova. Nezaobilazno je i tropsko voće poput limuna, ananasa, banana. Možemo slobodno reći da sve što se nalazi na moru u njemu i oko njega možemo jednim imenom nazvati tropskim motivima.

 najlepsi letnji manikir

Najlepši nokti koje vam ovoga puta predstavljamo su u stvari tropski nokti sa prelepim dezenima, bojama i detaljima u duhu leta. Ponuda je raznovrsna tako da smo za vas izdvojili neke motive koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za vas sledeći manikir koji pripremate pred odlazak na more. Slede najlepši nokti za leto 2022 godine.

1.Palmino lišće

najlepsi nokti lisce palme
Prvi na listi kada su u pitanju najlepši nokti sa tropskim i morskim motivima jeste motiv palminog lišća. Oslikavanje ovog dizajna nije komplikovano. Na svetlijoj bazi nanosi se u zelenom ili nekom drugom laku grančica i na njoj lišće. Da li će to biti jedna ili više grana, manja ili veća to je isključivo vaš izbor. Za početak prelepo izgleda kada se izvlači zeleno lišće palme na svetlo roze laku kao osnovi ili bazi. Dobićete prelepi kontrasni manikir.

2.Svetle neonske boje

 svetle neonske boje
Ako ste dovoljno vešti onda pored palminog drveta ili lišća možete oslikati još neke letnje motive poput pelikana ili flamingosa. To je možda komlikovanije ali ipak isprobajte ili nađite nekog ko ima dara za crtanje. Držite se svetlijih neonskih boja koje odgovaraju morskom zalasku sunca, ali i tropskom zelenilu. Neka svaki nokat bude u drugoj boji . Na taj način će vaši nokti biti zaista najlepši nokti i najoriginalniji.

3.Najlepši nokti sa motivima rajske ptice

 rajska ptica
Ako idete na neku prelepu egzotičnu destinaciju onda ćete se sigurno osećati kao u raju. Zato ostanite u tom rajskom raspoloženju i prenesite ga na svoj manikir. Isprobajte prelepu nail art umetnost u vidu rajske ptice. Verovatno znate da se radi o biljci čije lišće podseća na palmino lišće, a cvet ima prelepu tropsku narandžastu boju i podseća na ptičicu.

4.Najlepši nokti sa motivima voća

najlepsi nokti vockice
Bez obzira da li su vaši najlepši nokti dugi ili kraći izgledaće još slađe sa tipičnim letnjim voćkicama kao što su ananas, lubenica, jagode, banane, kivi i slično. Ove voćkice se jednostavno oslikavaju. Manikir stručnjaci predlažu da ih dizajnirate na providnom baznom laku.

5.Swirl manikir

 swirl manikir
Retro trendovi su ponovo aktuelni u svetu mode, ali i manikira. Zato vam predlažemo da odlutate u 60 – te i isprobate prelepe swirl nokte. Možda na prvi pogled ovaj manikir deluje komplikovano, ali nije tako. Bitno je najpre pronaći boje, da li će to biti jedna ili više njih. Na primer na ovoj slici su roze i bela. Bela je osnova, a na njoj se izvlače roze iskrivljene linije. Linije uopše ne moraju da budu precizne već neka svaki nokat bude priča za sebe, poseban i unikatan.

6.Letnje vibracije

 letnje vibracije
Najlepši nokti za leto ne moraju da budu i najkomplikovaniji. Izaberite vaše omiljene roze nijanse izmiksajte ih i na kraju kao šlag na torti dodajte uz pomoć belog laka neke letnje motive. To mogu biti opet lišće palme, ali i obične poruke ljubavi ili pozitivne letnje energije. Širimo letnje vibracije.

7.Mornarski motivi

 najlepsi nokti sa mornarskim motivima
Leto je i vreme je za more i plažu. Ali pre nego što osetimo more hajde da uradimo ovaj sjajan manikir sa tipičnim morskim dezenima. To su naravno plavo bele pruge, sidro, kormilo i slični motivi koji vas asociraju na mornare i brodove.

8.Najlepši nokti sa morskim motivima

 morski motivi
More se ne može zamisliti bez školjki njihovih bisera i morskih zvezdi. Sve to se može preneti i na nokte.Možete ih naslikati ili dodati kao stikere preko plavog ili bež laka kao osnove. Pri čemu plavi lak asocira na more, a bež na boju peska.

9.Najlepši nokti sa motivima hobotnice

 najlepsi nokti sa hobotnicama
Pored morskih zvezdi, bisera, školjki, možete izabrati i morske životinjice kao što je na primer hobotnica. Ona se jednostavno oslikava. Samo glava i pipci. Pokažite svoju kreativnost i uživajte ovog leta gde god da se nalazite.