Naočare za sunce su neizostavni modni detalj tokom vrelih letnjih dana. Međutim sve više se nose i u ostalim godišnjim dobima kao sastavni deo određene modne kombinacije. Postoji veliki izbor različitih stilova naočara za sunce. Pogledajte koje su naočare za sunce najpopularnije poslednjih godina.
1.    Mačje oči naočare ( cat eye sunglasses)

Ove naočare su bile popularne sedamdesetih godina, ali su toliko zabavne i slatke da ih danas dame najčešće nose. Imaju zanimljiv okvir koji podseća na mačje oči. Dizajirane su tako da ih možete naći u različitim bojama okvira i stakala. Savršeno odgovaraju ženama koje imaju lice u obliku srca.
2.    Vintage naočare

Ove naočare sa savršeno okruglim ramom daju vintage pečat svakoj modnoj kombinaciji naročito ako su im stakla braonkasta ili boje ćilibara. Vintage naočare lepo stoje damama sa srcolikim i ovalnim oblikom lica.
3.    Moderne okrugle naočare

Ako volite naočare sa okruglim ramom, a da nisu vintage onda odaberite neke ovakve moderne okrugle naočare. Njihov okvir je obično od plastike ili lakog metala tako da su lagane za nošenje. Lepo stoje na pravougaonom obliku lica.
4.    Avijatičarske naočare ( aviator sunglasses)

Ove naočare karakteriše tamno sočivo koje je dva do tri puta veće od očne jabučice i tamni metalni okvir sa dvostrukim ili trostrukim mostom. Ovo su moderne i šik naočare koje odgovaraju svakom obliku lica i ulepšavaju svaku odevnu kombinaciju.
5.    Wayfarer naočare

Wayfarer naočare su najpopularnije Ray-Ban naočare. Ove legendarne naočare su se proslavile u filmu „ Braća Bluz“. Savršeno odgovaraju ljudima sa okruglim oblikom licu. Sa njima postižete urbani izgled.
6.    Oversized naočare

Ženama koje imaju puno i okruglo lice izuzetno lepo stoje oversized naočare za sunce. One će dati iluziju manjeg i izduženijeg lica.
7.    Clubmaster naočare

Ove naočare karakteriše gornji deo rama koji je deblji od donjeg dela. Clubmaster naočare su takođe retro naočare koje lepo stoje ovalnom licu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име