Beyonce pored toga što važi za jednu od najpopularnijih pevačica današnjice se ističe i po svojoj lepoti, istančanom modnom ukusu i negovanoj koži i kosi. Tokom karijere je menjala svoj imidž, ali ono što je uvek kod nje bilo lepo i prepoznatljivo je njena kosa. Pogledajte neke od najboljih frizura ove mlade pevačice i pronađite inspiraciju za svoju novu frizuru.
1.    Sitne pletenice
Kada je Beyonce imala izuzetno dugu kosu nosila je frizuru koju čine bezbroj sitnih pletenica. Ova frizura lepo stoji kako sa puštenom tako i sa podignutom kosom. Sitne pletenice izgledaju glamurozno i možete ih nositi kada svojoj kosi želite da dodate posebnu teksturu. Međutim, održavanje ovakve frizure je prilično nezgodno i zamorno.

2.    Ravna kosa sa punim šiškama
Iako Beyonce po prirodi ima loknastu kosu u jednom periodu svoje kaarijere je odlučila da je ispravi  i doda šiške. Šiške nisu skroz ravne već se u blagom polukrugu spuštaju idući prema ušima i tako se stapaju sa ostatkom kose. Ovo je elegantna i sofisticirana frizura koja lepo stoji svakom obliku lica.

3.    Polu podignuta kosa
Mnogi smatraju da je ovo jedna od najboljih frizura Beyoce. Da joj najbolje stoji jer u prvi plan ističe lepotu njenog lica. Šiške i deo kose oko lica je očešljan unazad i vezan u rep, a kosa pozadi je ostala puštena.

4.    Lude kovrdže
Ove divlje i neposlušne lokne kod Beyonce izgledaju prelepo i skoro savršeno što ne čudi jer ona po prirodi ima loknastu kosu. Možda je zato i ovu frizuru najduže nosila do sada.

5.    Talasasti lob
Ova frizura je novijeg datuma i po boji je u skladu sa najnovijim trendovima. Sa talasastim lobom Beyonce izgleda ozbiljnije, ali i dovoljno zavodljivo i seksi. Ovo je idealna frizura za sezonu  jesen – zima.

6.    Super kratke šiške
Taman kada smo mislili da nas više ništa ne može iznenaditi Beyonce se pojavila sa dugom kosom i izuzetno kratkim šiškama. Bilo je mnogo debata o ovoj frizuri, zameraju joj što je toliko skratila šiške. Međutim, postoji samo jedna i jedinstvena Beyonce, hrabra žena koja diktira trendove i koja je idol mnogim devojkama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име