Mnoge dame svaki put kada izlaze iz kuće stave karmin. Ukusi su različiti tako da neke vole sofisticirane svetlije boje, druge neutralne bež nijanse, a treće upadljive i smele crvene nijanse. Po mišljenju svetskih šminkera ovog proleća će dominirati sledeće nijanse karmina.
1.    Duboka fuksija
Boja fuksije predstavlja kombinaciju ružičastih i ljubičastih nijansi. Ovu boju karmina mogu nositi sve dame jer odgovara svakoj boji tena i boji kose. Duboka fuksija je jak i upadljiv ruž i trebalo bi ga kombinovati sa jednostavnije našminkanim očima.

karmin Duboka fuksija
2.    Peachy Melon
Kombinacijom boje breskve i lubenice dobija se ova sofisticirana i nežna nijansa karmina koja dolazi iz modne kuće Chanel. Ova nijansa takođe lepo stoji svim damama i može se nositi u toku dana uz prolećne lepršave haljine.

karmin   Peachy Melon
3.    Roze karmin ( Pink)
Roze karmin je u trendu već nekoliko sezona. Spada u svetlije nijanse karmina i sigurno će osvežiti i ulepšati svaki prolećni outfit.

Roze karmin ( Pink)
4.    Nežno bronzana nijansa karmina ( Soft Bronze)
Marc Jacobs je poslednjih godina postao jedan od najpopularnijih modnih i beauty brendova. Za ovu sezonu iz njegove najnovije kolekcije karmina posebno se izdvojila neutralna i nežna boja bronze. Idealna je za proleće i takođe odgovara svakoj boji tena.

 Nežno bronzana nijansa karmina ( Soft Bronze)
5.    Boja korala ( Hot Coral)
Za koralne nijanse karmina važi pravilo da se uklapaju uz svaki stil šminkanja i takođe odgovaraju svakoj boji kože i kose. Zato je pogodan za sve dame kao i za svetlije i razigranije prolećne kombinacije.

 Boja korala ( Hot Coral)
6.    Plum Berry
Predivna nijansa bordo boje koja je inače u trendu ove sezone. Sa ovom bojom ćete sigurno biti primećene. Može se nositi i kao deo večernje, ali i  dnevne šminke.

Plum Berry karmin
7.    Svetlo ružičasta nijansa (Bright Rose)
Svetlo ružičasta nijansa karmina spada u najtraženije svetle boje karmina. Lepo se uklapa uz svaki stil šminkanja kao i uz različite odevne kombinacije.

  Svetlo ružičasta nijansa (Bright Rose)
8.    Sladoled crvena ( Popsicle Red)
Crveni karmin će se uvek nositi naročito kao deo večernje šminke. Ovog proleća izdvojila se nešto svetlija i sočnija nijansa crvene koja podseća na boje sladoleda.

Sladoled crvena ( Popsicle Red)
9.    Rumenkasto bež nijansa ( Blushed Nude)
Ova bež nijansa karmina lepo stoji svim damama bez obzira na boju tena i kose. Takođe je možete uklopiti kako sa jednostavnije tako i sa dramatičnije našminkanim očima. Savršena boja za prolećne kombinacije.

 Rumenkasto bež nijansa ( Blushed Nude)
10.    Prljavo roze (Dusty Pink)
Prljavo ili prašnjavo roze je takođe jedna od nijansi karmina koja će se nositi ovog proleća. Kao i za sve predhodne tako i za ovu boju važi pravilo  da lepo stoji svim damama. Može se nositi i kao deo većernje, ali i dnevne šminke.

 Prljavo roze (Dusty Pink)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име