Plava, sa svim svojim nijansama, i dalje spada u najpopularnije boje kose ove sezone. Međutim, od svih plavih nijansi posebno se izdvojila karamel plava. Karamel nijansa izgleda nežno i prirodno tako da odgovara svakoj boji tena i boji očiju. Može se izvući i na tamnijoj osnovi. Pogledajte neke od najzanimljivijih karamel nijansi.
1.    Karamel plava
Plava kosa je sama po sebi upadljiva i jaka. Međutim, ako na plavoj osnovi izvučete pramenove u boji karamele dodaćete svojoj kosi jednu potpuno novu dimenziju. Frizura će Vam izgledati punije, prirodnije i elegantnije. Ova nijansa naročito lepo stoji damama sa svetlijim tenom.


2.    Braon kosa sa karamel nijansama
Brinete su takođe u trendu poslednjih godina. Ali, ako svoju braon kosu kombinujete sa karamel plavim pramenovima dobićete ombre frizuru koja izgleda još atraktivnije i lepše. S’obzirom da se ovde radi o izbeljivanju kose predlažemo Vam da se obratite profesionalcima.


3.    Karamel boja kose sa crvenim tonovima
Ova karamel nijansa predstavlja mešavinu crvene boje đumbira, meda i krem zlatne boje. Savršena je za leto jer dobro ide uz preplanuli ten.


4.    Tamna karamel i crna
Ako imate crnu boju kose onda umesto plavih pramenova izaberite tamno karamel plavu nijansu. Ona će Vam pomoći da razbijete monotoniju i ublažite oštrinu crne boje kose. Izgledaćete nežnije i prirodnije.


5.    Karamel boja i frizure
Karamel nijanse najbolje stoje na dugoj i slojevito ošišanoj frizuri. Za bob i kratke frizure karamel boja se ne preporučuje jer gubi svoj sjaj i mekoću. Takođe, ukoliko Vam je kosa neposlušna i podseća na slamu izaberite karamel boju  u kombinaciji sa medeno plavim pramenovima. Na taj način će Vaša kosa oživeti i dobiti na volumenu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име