Već znamo da Leonardo Di Kaprio voli dugonoge plavuše a njegova nova devojka definitivno se uklapa u tu priču. Leonardo 38-godina star glumac uslikan je kako razmenjuje nežnosti sa Nemačkim modelom Toni Garrn u utorak 6 avgusta na Ibici u Španiji. Ljubav je procvetala tokom proslave 66 godina Kanskog festivala u maju a ovo je prvi put da je Di Kaprio prikazao svoju ljubav na ovaj način.

Di Kaprio I Toni Garnn
Glumac već ima na eks listi  zavidan broj  plavuša i na njoj se nalaze imena poput Gisele Bundchen i Blake Lively. Svi se slažu da je ovo pojavljivanje u javnosti na ovaj način vrlo neobično te možda ukazuje na eventualno ozbiljniju vezu. Do nedavno, Di Kaprio je bio u ozbiljnoj vezi sa Viktrijinim Anđelom Erin Featherton, ali se ta veza raspala u novembru 2012, nakon 10 meseci intenzivnog zabavljanja. Znači, emotivno Di Kapriju je itekako krenulo ali ni na profesionalnom planu nije loše.
Naime, 15 Novembra ove godine trebalo bi da se pusti u prikazivanje ostvarenje Wolf of Wall Street poznatog režisera Martin Scorsesea u kome Di Kaprio glumi zajedno sa Matthew McConaughey i Jonah Hill-om.

Priča je zasnovana na istinitom događaju i opisuje život američkog biznismena i osuđivanog kriminalca Jordan Belfort-a.
Njegova nova ljubav se pak priprema za novi New York Fashion Week koji treba da se održi u septembru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име