Najlepše godišnje doba stiže polako i donosi nam popularne frizure za proleće 2020. Naravno, lepo vreme znači i više sunca, ali i nove frizure. Za razliku od prošlog proleća kada je dominirala ravna kosa, sada nas očekuju frizure sa volumenom. Pogledajte koje će se još frizure najviše nositi tokom proleća 2020 godine.

Ovo su popularne frizure za proleće 2020

Polupodignuta kosa
Polupodignuta kosa je bila veliki trend tokom 60- tih godina. Podrazumeva par prednjih pramenova koji se pozadi mogu vezati u rep, punđu ili pletenicu ili se jednostavno mogu samo spojiti šnalama. Ovu frizuru možete lako napraviti na kraćoj ili dugoj kosi kako ravnoj, tako i talasastoj i potpuno kovrdžavoj. Polupodignuta kosa je idealna za proleće jer odlično stoji uz razigrane prolećne odevne komade.

  1. Velike lokne
    Tokom proleća 2020 godine nosiće se frizure sa što više volumena. Volumen se može postići velikim loknama takozvanim retro loknama. Lokne možete napraviti uz pomoć prese mada se sve više devojaka odlučuje za prirodniji način pravljenja lokni ( onaj starinski sa krpicama ili čarapama), da ne bi previše gorele i uništavale kosu.

 Pletenice
Pletenice su već duže vreme u trendu. Nose se sve vrste pletenica od sitnih, preko pigtail pletenica do velikih pletenica inspirisanih filmom Frozen. Pletenice se mogu praviti na svim dužinama i tipovima kose. Idealne su za one dane kada ne znate šta ćete sa svojom kosom.

Konjski rep
Mnoge dame ne vole konjski rep jer im deluje previše jeftino. Međutim, konjski rep će se uvek nositi samo je potrebno malo veštine kako bi izgledao glamurozno i ženstveno. Ovog proleća cilj je postići volumen, a to se može pokazati i na visoko podignutom konjskom repu koji je tako oblikovan da podseća na pravi „konjski rep“.

Bob frizure za proleće 2020
Bob frizure su jedne od najpopularnijih kratkih frizura ove godine. Mnoge poznate dame su se odlučile da baš sada skrate svoju kosu i pređu na neku od varijanti bob frizura. Bob frizure su raznovrsne tako da svaka dama može pronaći onu koja najbolje stoji njenim crtama lica.

Duboki razdeljak sa strane
Ova frizura je hit već nekoliko sezona. Nosiće se i ovog proleća. Izgleda ležerno i opušteno, ali se ipak može nositi i u svečanim prilikama.

Detalji u kosi
Ovog proleća nosiće se raznovrsni detalji u kosi. Počev od šnala, češljića, rajfova, marama, traka, cveća pa sve do perli, bisera i kristala.

Efekat vlažne kose
Već nekoliko sezona u trendu su zalizane frizure odnosno wet-look. Ovaj efekat možete ostvariti na svim frizurama od kratke piksi, preko bob, lob frizure pa sve do duge kose.

  1. Kovrdžava kosa
    Ako imate prirodno kovrdžavu kosu onda je ne ispravljajte jer će kovrdže biti u trendu tokom proleća 2020 godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име