Ostalo je još malo do Nove godine. Polako pripreme privodimo kraju. Isprobavamo toalete i frizure kako bismo pronašli onu koja najbolje pristaje dočeku. Ako ste  odabrali crnu haljinu,  a još uvek ste neodlučni po pitanju frizure i šminke predlažemo Vam da pogledate sledeće predloge.

1.    Kovrdžava kosa

 Kovrdžava kosa
Uz crnu haljinu i veliku ogrlicu ide i ova interesantna frizura. Ako Vam je kosa prirodno kovrdžava i gusta onda je operite i viklerom oblikujte kovrdže oko glave. Gledajte da Vam kovrdže budu simetrične. Zatim stavite ljubičastu senku i tamno crveni karmin.

2.    Jednostavno i seksi

Jednostavno i seksi
Uz crnu haljinu na bratele i viseće minđuše dobro stoji razbarušen i labav francuski twist. Šminkom istaknite obraze i usne i pri tom koristite rumenilo i karmin sličnih nijansi. Na ovaj način postićićete očaravajući i privlačan izgled.

3.    Klasičan kul izgled

Klasičan kul izgled
Uz klasičnu crnu haljinu sa golim dekolteom ide par slatkih minđuša i jednostavna kratka kosa očešljana unazad i lepo oblikovana. Kosu treba uredno zalizati da ne bi slučajno pramenovi visili. Koristite što manje šminke, dovoljan je samo roze karmin.

4.    Moderno i glamurozno

Moderno i glamurozno
Uz crnu usku haljinu sa rukavima i prelepu ogrlicu ide duga talasasta kosa do ramena. Šiške možete isfenirati sa strane. Uz ovu sofisticiranu frizuru ide klasičan crveni karmin.

5.    Provokativna elegancija

Provokativna elegancija
Uz crnu haljinu sa V-izrazom i dugim crnim minđušama od kristala ide ova kratka uglađena i nazad pričvršćena frizura. Dodajte malo drame svom celokupnom izgledu sa  tamno ljubičastom senkom.

6.    Romantični izgled

 Romantični izgled
Uz minđuše i lančić koji idu u paru i konzervativnu crnu haljinu sa dugim rukavima ide ova nežna i ženstvena frizura sa jedva vidljivim pletenicama. Pletenice su bliže licu, a ostalu kosu treba vezati pozadi u mali konjski rep. Potrebno je još podebljati obrve i staviti roze karmin.

7.    Eklektično i elegantno

Eklektično i elegantno
Takozvana pogrešna bob frizura odlično stoji uz crnu minimalističku pop haljinu, nebo plave minđuše i debelu zlatnu ogrlicu. Od šminke je potreban plavi ajlajner koji se nanosi iznad i ispod očiju i diskretan karmin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име