Prošla su samo tri meseca od početka godine, a već su se izdvojili neke boje za kosu i povezani trendovi u farbanju kose za kojima dame lude, širom sveta. Ako ste i Vi zainteresovani da ponesete ove trendove onda ste na pravom mestu. Predlažemo Vam da pogledate kojih pet boja za kosu su trenutno veliki hit u svetu i sigurno će ih dame nositi tokom celog proleća 2020 godine.

„Chunky“ pramenovi

Ko pamti devedesete seća se sigurno neobične frizure koju je nosila Kelly Clarkson. Radi se o „chunky“ ili podebljanim pramenovima koji su u kontrastu sa osnovnom bojom kose. Ova frizura je hit u svetu i sigurno će biti dominanta tokom proleća 2020 godine. Da bi „chunky“ pramenovi došli do izražaja neophodno je da se kosa često hidrira kako bi bila sjajnija i lepršavija.

„Drenched“ kosa

Još jedan neobičan naziv, ali je frizura dobro poznata jer je nosila Billie Eilish na dodeli Oskara. „Drenched“ znači natopljena ili umočena kosa i bukvalno je tako, kao da ste koren ili krajeve kose umočili u neonske ili žive boje koje su u potpunom kontrastu sa osnovnom bojom kose. Iako ove boje brzo izblede ipak je zabavno eksperimentisati sa svojim izgledom ovog proleća.

 

Ledeno plava boja kose

Ledeno plava boja kose je poslednjih godina postala jedna od najpopularnijih nijansi plave boje kose. Izgleda elegantno i kraljevski pa joj zato mnogi daju epitete ledeno, kraljevsko, plava boja kose.

 

Multidimenzionalna braon boje za kosu

Dok se plavuše kreću ka ledenim nijansama brinete će težiti multidimenzionalnosti. Sve je u kontrastu, ali blagom i sa stilom. Na tamnijoj braon boji kose kao bazi nanose se pramenovi u nijansi moka kafe. Na taj način braon boja kose izgleda svetlije i svežije.

 

Boje za Kosu – Neon nijansa

Pastelne boje kose su vladale prošle godine, a ove sezone u trendu su neonske boje kose. Dame ih nose svuda, a naročito na festivale, koncerte i slična dešavanja. Neonske boje se mogu naneti na pramenove, ali se sve češće i cela dužina kose boji u neonsko žutoj, crvenoj, roze, plavoj ili zelenoj boji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име