Tokom leta se po pravilu nose svetlije boje. Bela je najpopularnija boja ove sezone. Lepo se uklapa sa svim ostalim bojama i printovima i može biti deo veoma interesantnih i originalnih letnjih modnih kombinacija. Pored bele ovog leta će se nositi još neke svetlije i jarke boje. Pogledajte o kojim je bojama reč.
1.    Crvena
Crvena je savršena boja za one letnje dane kada želite da budete primećeni. Lepo stoji i plavušama i brinetama. Crvena je žestoka boja, ali neke njene nijanse nisu toliko agresivne već naprotiv mogu da deluju romantično i sofisticirano. Ovog leta nose se crvene haljine, pantalone, bluze. Ako ne želite da budete toliko upadljivi onda izaberite crvene sandale ili torbice i uklopite ih uz belu garderobu.


2.    Plava
Sve nijanse plave i svetlije i tamnije nosiće se ovog leta. Pogotovo su interesantne nežna baby plava, teget i mornarsko plava boja. Teget plava se lepo uklapa sa svim ostalim bojama dok mornarsko plava se lepo slaže sa crvenom i neutralnim bojama.


3.    Žuta
Žuta boja je bila veliki prolećni hit. Sve nijanse žute boje nosiće se i ovog leta. Ako Vam žute haljine i bluze deluju previše upadljivo onda se odlučite za žute modne detalje. Nežno plava smiruje jarko žutu boju  i daje zanimljiv i delikatan outfit. Žuta u kombinaciji sa crnom predstavlja žestoki rokerski outfit.


4.    Roze
Roze pored toga što je tipično ženska boja predstavlja i jednu od najzastupljenijih boja poslednjih godina. Roze se nosi tokom cele godine, ali ipak najviše leti. Može se upariti sa skoro svim bojama. Leti je naročito interesantna u kombinaciji sa belom bojom.


5.    Zelena
Sve nijanse zelene boje se nose ove sezone. Od nežne pepermint do jarko zelene boje trave. Zelena se najlepše slaže sa crnom, belom, teget i neutralnim bojama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име