Veliki hit ovog leta u svetu i kod nas su flash tetovaže. Radi se o privremenim tetovažama koje na prvi pogled podsećaju na zlatni nakit. Ovaj po mnogima najslađi modni detalj je savršen za plažu, muzičke festivale, izlete. Flash tattoes se lako nanosi. Stavite tetovažu na željeno mesto licem prema dole. Pritisnite vlažnom krpom i nakon 30 minuta odlepite papir. Ne rastežite kožu već sačekajte 10 minuta da se tetovaža primi. Svoj puni sjaj dobiće nakon sat i po do dva. Flash tetovaže imaju metalik sjaj i najlepše stoje na beloj i potamneloj koži. Mogu biti i raznobojne, ali su ipak najpopularnije tetovaže u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji. Traju 4 do 6 dana. Pogledajte na koje sve načine možete nositi flash tetovaže ovog leta.
1.    Flash tetovaže na rukama i prstima
Flash tetovaže možete nositi na rukama i prstima. Idealna su zamena za nakit, ali se isto tako i lepo slažu sa prstenjem, narukvicama i ostalim nakitom. Možete kombinovati više tetovaža različitih dezena i boja. Pored onih koji vizuelno podsećaju na nakit u ponudi su i tetovaže sa simbolima ili slovima.


2.    Flash tetovaže na nogama
Flash tattoes osvežava svaku odevnu kombinaciju. Za razliku od običnog nakita flash tetovažu ne možete izgubiti. Naročito ako je nosite na nožnom zglobu. Ove tetovaže na nogama deluju egzotično i seksi uz kupaće kostime, šortceve, kimono i letnje haljine.


3.    Flash tetovaže na vratu, leđima, grudima i ostalim delovima tela
Za razliku od običnih tetovaža koje su trajne i teško se skidaju flash tattoes možete menjati na svakih 4 do 6 dana. Kad Vam dosadi jedna zamenite je i to na nekom drugom delu tela. Možete ih nositi na rukama, prstima, nogama, vratu, leđima, grudima, licu, tojest, gde god poželite. Tetovaže na vratu su idealna zamena za ogrlice. Flash tattoes na leđima deluje mistično i seksi uz dvodelne kupaće kostime na plaži. Mogućnosti su velike, a na Vama je da eksperimentišete i pokažete svoju kreativnost i inovativnost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име