Pink nokti ili roze nokti su vladajući trend na društvenim mrežama ovih dana. Veoma su raznovrsni, idealni za sve prilike i svi žele da ih isprobaju.

 pink nokti
Pink boja je možda poslednjih nekoliko meseci sinonim koji se zbog filma vezuje za Barbiku. Međutim, radi se o boji sa veoma raznovrsnim nijansama koje se mogu uklapati za sve prilike. Neke nijanse roze su u istom rangu kao i neutralne nijanse. Pink nokti kao i roze karmini, rumenila, senke, korektori su zauzeli skoro svaki sentimetar beauty industrije. Šminkeri smatraju da su ružićaste nijanse veoma zahvalne za korišćenje i pritom nikada ne dosade.

 pink nokti
Pink nokti obuhvataju široki spektar nijansi od smelijih i življih do mekih i suptilnijih. Pink lakovi se mogu jednostavno koristiti za manikir ili mogu bidi deo nekih zanimljivih dizajna. Manikir stručnjaci smatraju da je roze boja u manikiru dovoljno moćna da pretvori bilo koji dizajn u umetničko delo.Na primer 3D mašne koje su bille hit tokom leta ili trend disko kugle koji je dobio zabavan remiks sa sjajnim neonskim nijansama. Čak dobro funkioniše i sa francuskim manikirom.

Roze nokti izgledaju ženstveno i elegantno puput crvenih i lepo će se uklopiti i uz različite stilove oblačenja. U nastavku pogledajte neke od zanimljivih inspiracija kada su pink nokti u pitanju. Sigurni smo da ćete vrlo brzo isprobati ovaj vladajući manikir trend.

1.Glazirani

 glazirani pink nokti
Iako je Hailey Bieber na svojim društvenim mrežama predstavila više trendova ipak su njeni glazed donut ili nokti sa glazurom krofne najpoznatiji i najomiljeniji kod dama. Ovaj stil blenduje završni sloj sa nekoliko ružičastih lakova. Kao rezultat dobijamo fantastične glazirane nokte koji izgledaju i slatko i ukusno.

2.Pink nokti inspirisani rozee vinom

 rozze vino
Ako žudite za sezonom rozee vina onda je ovo pravi manikir za vas.Ne samo da nose slavljeničku i zabavnu notu već ovi nokti spajaju nekoliko top trendova iz beauty industrije. Kao na primer hromirana završna obrada koja daje ružičastoj nijansi lepi osećaj. Ili svetlucavi lak koji asocira na gazirane mehuriće penušavog rozee vina. Čak i usred zime ovi nokti deluju upadljivo i idealno pogotovo za zimske novogodišnje praznike i slave.

3.Miks i meč

 miks i mec pink nokti
Ponekad je teško izabrati novu boju laka za nokte. Umesto ishitrene odluke zbog koje ćete možda zažaliti, izaberite miks manikir. Ovaj višebojni set koristi nekoliko svetlijih nijansi ružičaste i sve je samo ne suptilan i dosadan. Kratka dužina i prirodan oblik noktiju daju kao opšti utisak sofisticiran osećaj dok sjajna završna obrada poboljšava i naglašava efekat gradijenta.

4.Mašne i biseri

 masne i biseri
3D nail art uvek bude primećen.Mašne su kao modni detalj ove godine u trendu. Međutim, one mogu biti i deo vašeg manikira. Ovaj manikir vešto meša mašne sa biserima što daje zabavan i ženstven osećaj. Iako možete na bilo kojoj osnovnoj boji kombinovati mašne i bisere ipak oni prelepo izgledaju na nežnoj, svetlijoj pink nijansi laka.

5.Monohromatski francuski manikir

 minohromatik french manikir
Francuski mnikir obično koristi roze boju kao osnovnu boju ili bazu. Međutim, u ovom setu nijansa roze boje koja podseća na boju gumenih bombona stvara oštar vrh. Promena boja je samo jedan od elemenata koji ovaj izgled čine jedinstvenim. Kvadratni oblik noktiju i kontrastna žarko ružičasta traka takođe mu daju efekat optičke iluzije.

6.Holografik hot pink nokti

 holografik hot pink nokti
Čvrsti manikir trendovi preuzimaju instagram, ali ovaj vruće roze set ga podiže na viši nivo sa svojom holografik završnom obradom.Bez obzira što izgleda komplikovano ovaj manikir možete i sami napraviti kod kuće. Prvo nalakirajte nokte sa vibrantnim i neprozirnim lakom. Zatim nanesite završni premaz sa plavom tinturom da biste noktima dali prelivajući sjaj.

7.Upadljiva pruga

 pruga
Jednostavno ne znači uvek dosadno. Linearni detalji i kontrastne ružičaste boje čini da ovaj manikir izgleda kao moderna slika. Osim što vizuelno lepo izgleda ovaj dizajn se i lako postiže.

8.Pink ombre

 pink ombre
Još jedan razlog da volite pink nijanse jeste što su one savršen izbor za stvaranje ombre efekta. Neutralni tonovi ove boje se bez napora mešaju sa nude nijansama da bi izgledali što prirodnije. Ali ako želite da začinite stvari pokušajte da izmiksate žarko ružičastu i to samo po vrhovima noktiju.

9.Baby pink french manikir

 baby pink french
Trend tihog luksuza se uvukao i u svet manikira. Lako se reflektuje kroz zanimljive dizajne noktiju uključujući i francuski manikir. Ova verzija koristi meku nijansu ružičaste za stvaranje suptilnog efekta tonova. Nokti su stilski veoma efektni.

10.Disko pink nokti

 disko
Ako ste ljubitelj disko kugle i reflektujućih živopisnih boja onda će vam se dopasti i ovaj manikir. Svetlucavi efekat se stvara uz pomoć folijskih traka koje se pažljivo nanose na nokte. To nije najbrži manikir, ali bez obzira na to deluje prelepo – prava umetnost na vašim noktima.