Predstavljamo vam popularne čizme za jesen/zimu 2022/2023, modele koji se već sada uveliko nose širom sveta.

 popularne cizme
Svi znamo da obuća može poboljšati i čak podići na viši nivo čak i najjednostavniju odevnu kombinaciju. Zato vam predlažemo da ove sezone budete u trendu i izaberete neke od ovih modela. U pitanju su popularne čizme koje žene već sada nose širom sveta. Ponuda je raznovrsna od čizama do članaka, preko kaubojki pa sve do dubokih čizama iznad kolena. Stilisti savetuju da ove popularne čizme neće trajati samo jednu sezonu već naprotiv. Radi se o pouzdanim modelima, koje ćete sigurno još dugo nositi .Ostanite sa nama i pogledajte o kojim je modelima reč.

1.Combat popularne čizme

 combat
Ako ste ljubitelj vojničkog ili militari stila i pritom želite da nosite u isto vreme i udoban, ali i stilski moćan par obuće onda su borbene combat čizme pravi izbor za vas. One su u trendu već nekoliko sezona i stalno se doteruju i obogaćuju nekim modernim detaljima tako da ih vredi nabaviti jer će se sigurno još dugo nositi. U početku su ih devojke najčešće kombinovale uz mini suknje i hulahopke ili uz helanke. Međutim, modni stručnjaci savetuju da ovaj par obuća ide uz sve modele pantalona od uskih preko zvonastih, kariranih, iscepanih farmerki, elegantnih pantalona ravnih nogavica…

 bele popularne cizme
Predivno i moćno deluju i uz suknje midi dužine pogotovo sa animal printom. Od jakni možete ih nositi kako uz kraće kožne jakne, tako i uz duže kapute. Crne combat čizme deluju moćno, ali se uvek možete opredeliti i za neke druge boje poput braon ili bele. Takođe birajte i dužinu kao i visinu đona prema sopstvenom ukusu i stilu odevanja. Slobodno isprobajte više modela kako biste pronašli onaj koji vam najbolje stoji.

2.Kaubojke

 crvene kaubojke
Kaubojke su još uvek u trendu i iz godine u godinu su sve lepše i izazovnije. Na početku 2022 je Ganni predstavio svoj model kaubojki sa vezom koje dosta podsećaju na originalne modele. One su lansirane u 1000 primeraka koji su odmah rasprodati. Možete se opredeliti za duže modele do kolena i sa debljom i većom štiklom. Međutim, ako ste ljubitelj čizama do članka postoji i veoma raznovrsna ponuda takvih kaubojki.

 kaubojke popularne cizme

Kaubojke do kolena su odličan izbor za uže pantalone koje možete uvući u njih dok se one do članka savršeno kombinuju uz sve modele i dužine sukanja. Naravno kaubojke predivno stoje uz haljine i idealne su za prelazni period od leta ka jeseni. Međutim, tokom hladnijih dana super će se uklopiti uz sve vrste teksas pantalona kao i uz pletenu odeću. Pored kožnih u trendu su i kaubojke od izvrnute kože.

3.Čarape čizme

 rastegljive
Poznate modne kuće su pre nekoliko godina lansirale svoje modele čarapa čizama. Međutim, onda ih jedno vreme nije bilo, a sada se ponovo vraćaju na modnu scenu i to u velikom stilu. Dolaze u prelepim i stilski efektnim dizajnima sa tankom elegantnom štiklom, ali i sa diskretnom debljom štiklom, mada uvek možete izabrati i onaj model sa rebrastim ili klasičnim đonom.

 crne carape cizme

Modeli su uglavnom poluduboki napravljeni od kvalitetnog materijala i sa trendi detaljima. Šta može biti udobnije od meke rastegljive čarape sa elegantnom petom?

 bele

4.Popularne čizme za šetanje

 popularne cizme
Ovaj model je trenutno veliki hit u svetu jer je veoma udoban i savršen za duge šetnje po hladnom danu.Mnogi ih svrstavaju u takozvane „ugly“ ili „ružne“ modele jer podsećaju na muške čizme. Modeli su do članka, sadrže pertle i krzno na vrhu koje se može podaviti. Neki modeli na vrhu umesto krzna imaju imitaciju čarapa. Dužina im je do gležnja i uglavnom imaju rebrasti đon.

 popularne cizme za setanje

Sve u svemu modeli ovih čizama su raznovrsni i lepo se kombinuju sa raznobojnom, ali i raznovrsnom jesenjom i zimskog garderobom. Ove čizme su stvorene za šetanje ili kako pesma kaže „ These boots are made for walking“.

5.Čizme sa printom

 print
Pored crnih, bež i braon modela koji se najčešće nose ove sezone su aktuelni i modeli sa printom. Radi se pre svega o animal printu geparda, leoparda, zebre, krave, ali i dezeni u obliku loga poznatih modnih kuća. Tu je i cvetni print, zatim karirane gumene čizme i slično.