Duga kosa sa rezdeljkom na sredini je bila veliki hit 70 –tih godina u doba dece cveća i hipika.  Međutim, danas se takođe nose raznovrsne frizure sa razdeljkom na sredini tako da važi opšte mišljenje da se sve devojke mogu podeliti u dve grupe. Jedne nose razdeljak sa strane, a druge po sredini. Ove frizure se pre svega preporučuju damama sa malim licem jer ga vizuelno izdužuju dok ne stoje najbolje damama sa okruglim licem. Sledeći primeri Vam mogu pomoći da pronađete svoju idealnu frizuru sa razdeljkom po sredini.
1. Bob frizura sa razdeljkom na sredini
Bob frizure se najčešće nose ili sa razdeljkom sa strane ili po sredini. Ove sezone su aktuelne talasaste bob frizure sa razdeljkom na sredini koje se lako održavaju, a deluju jednostavno i prirodno.


2. Duga zalizana kosa sa razdeljkom na sredini
Ukoliko imate dugu ravnu kosu možete je nositi sa razdeljkom na sredini i to zalizanu i prebačenu preko ušiju. Dobićete seksi, rokersku frizuru.


3. Duga talasasta kosa sa razdeljkom po sredini
Duga talasasta kosa sa razdeljkom na sredini smatra se poslednjih godina jednom od najlepših i najpopularnijih frizura. Ova boho frizura se lako održava, a deluje ženstveno i romantično i idealna je za leto.


4. Polupodignuta kosa sa razdeljkom po sredini
Ukoliko imate dužu kosu sa razdeljkom na sredini možete je nositi tako što pokupite par pramenova sa strane i vežete ih pozadi. Dobićete zanimljivu i romantičnu frizuru koju možete nositi kako u dnevnim tako i u večernjim prilikama.


5. Konjski rep sa razdeljkom po sredini
Ovo je klasična frizura koju možete nositi kako na plaži tako i u kancelariji. Jednostavno se pravi, a preporučujemo da nosite labavi i niski konjski rep sa razdeljkom po sredini kao Olivia Palermo.


6. Chignon sa razdeljkom po sredini
Chignon frizure sa razdeljkom na sredini izgledaju prelepo, ženstveno i romantično. Možete ih nositi na više načina kao Julia Roberts labavo i neobavezno ili kao Selena Gomez uredno i svečano.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име