Iako mala crna haljina oduvek predstavlja simbol seksipila i must have komad odeće koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu ipak priznaćete, ne postoji ništa elegantnije i sofisticiranije od bele haljine.   Bela haljina je iz godine u godinu sve popularnija naročito u toplijim mesecima. Idealna je za leto jer ne privlači sunce i  izgleda predivno u kombinaciji sa raznovrsnim letnjim sandalama, papučama, čizmama, patikama. Možete je nositi u različitim prilikama od kežual, preko poslovnih do svečanih. Mi Vam ovoga puta predstavljamo neke od načina šminkanja koji najlepše pristaju uz belu haljinu.
1. Mat crveni karmin
Kao što znate mala crna haljina i crveni karmin predstavljaju vanvremensku i uvek dobitnu kombinaciju. Međutim i bela haljina isto tako lepo izgleda sa mat crvenim karminom. Od ostatka šminke nanesite ajlajnerom tanka krila na očima, stavite bež senku, naravno svoj omiljeni mat crveni ruž i spremni ste za izlazak. Bilo da je na bratele, sa spuštenim ramenima ili rukavima, uska ili šira bela haljina izgleda u isto vreme i jednostavno, ali i elegatno i fatalno u kombinaciji sa mat crvenim karminom.

 crveni karmin uz belu haljinu
2. Karmin u boji šljive
Od tamnijih karmina uz belu haljinu koja sama po sebi zrači i osvetljava lice lepo stoji karmin u boji tamne šljive. Za večernju varijantu preporučujemo karmin u boji tamne šljive, braon smoky oči, naglašene ili veštačke trepavice i nešto više rumenila na obrazima koji će divno istaći konture lica. Sve u svemu dobićete dramatičan, ali i osvežavajući, ženstveni i zavodljivi izgled.

karmin u boji sljive uz belu haljinu
3. Smoky oči
Uz belu haljinu lepo stoje smoky oči jer očima daju posebnu dubinu i dimenziju. Stavite više slojeva maskare da biste istakli trepavice. Što se ostatka šminke tiče ona bi trebalo da bude u neutralnim tonovima. To se pre svega odnosi na rumenilo i karmin jer su ovde oči u prvom planu.
 smoky oci uz belu haljinu
4. Srebrnasto siva senka za oči
Još jedan način da uz belu haljinu istaknete lepotu svojih očiju jeste da nosite srebrnasto sivu senku za oči. Stavite bež karmin i podignite kosu i izgledaćete kao prava moderna princeza.

Srebrnasto siva senka za oči
5. Prirodan izgled
Prirodan izgled najbolje pristaje uz belu haljinu kao simbol nevinosti, čistote i čednosti. Zato slobodno uz belu haljinu nosite minimum šminke tojest bež karmin i senke i nešto malo više rumenila na obrazima da bi delovali zajapureno. Ovo je kombinacija koja vizuelno podmlađuje.

prirodan izgled uz belu haljinu
6. Usne u boji korala
Još jedna nijansa karmina koja predivno stoji uz belu haljinu i daje celokupnom izgledu potrebnu toplinu jeste boja korala. Ova boja laska svakom tipu kože.

 Usne u boji korala
7. Upadljiva krila ajlajnerom
Suptilno nacrtana krila ajlajnerom ili mačkaste oči se smatraju svestranim  i možete ih nositi bukvalno svuda i na svakom mestu. Ali se skoro svi šminkeri slažu da upadljiva ili zadebljana krila ajlajnerom izgledaju fatalno u kombinaciji sa sofisticiranim i ženstvenim belim haljinama.

Upadljiva krila ajlajnerom

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име