Ako ste ljubitelj nail dizajna onda će Vam se sigurno dopasti sledećih šest predloga. Radi se o noktima koji su prvo bili primećeni na modnim pistama, ali ih takođe i poznate dame sve više nose na crvenom tepihu. Pogledajte o kojim je dizajnima noktiju reč.
1.    Metalik nokti
Metalik nokti su bili popularni u prošloj godini, ali će se i dalje nositi i u 2017 godini. Možete izabrati bilo koju metalik boju, ali su ipak najprisutnije zlatna, srebrna i bakarna boja. Ovakav dizajn noktiju se lepo slaže sa odećom u neutralnim bojama.

2.    Nokti sa crnim akcentom
Crna boja nikada neće izaći iz mode. Međutim, što se tiče noktiju ove godine nosiće se dizajni noktiju koji sadrže u manjoj ili većoj meri crnu boju. To mogu biti najjednostavniji beli nokti sa crnim prugama, ili polu crni polu bež nokti. Dizajn možete i sami osmisliti.

3.    Nokti sa blokadom boja
Postoji bezbroj mogućnosti za dizajniranje noktiju u blokadi boja.  Predlažemo Vam da uvek koristite boje koje se Vama dopadaju. Ovakvi šareni nokti su prikladniji za toplije prolećne i letnje dane.

4.    Geometrijski francuski manikir
Francuski manikir se smatra klasičnim manikirom koji samim tim nikada neće izaći iz mode.Za ovaj manikir se uglavnom koriste bež, krem, beli i providni lakovi. Međutim ove sezone možete izabrati i neke druge boje i njima kreirati svoj geometrijski francuski manikir.

5.    Bež nokti
Još jedna boja koja ide uz sve jeste bež. Nokte možete u potpunosti nalakirati bež lakom ili možete kombinovati  bež sa još nekom bojom.

6.    Polumesec manikir
Polumesec manikir se zaista može nositi svuda od posla i škole preko svečanih i koktel prilika. Najjednostavnije je polumesec nokte kreirati uz pomoć dve nijanse. Jednu koristite kao bazu, a drugom pravite oblik polumeseca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име