Modni trendovi dolaze i prolaze. Isto pravilo važi i za printove. Međutim pored novih i neobičnih printova postoje i klasični printovi koji nikada neće izaći iz mode i zato je poželjno imati ih u svom garderoberu. Pogledajte o kojim je printovima reč.
1.    Tufne
Za veliku popularnost tufni zaslužne su flamenko igračice koje su nastupale u haljinama sa ovim printom. Danas su tufne klasični print koji će se uvek nositi i zato bi svaka dama trebalo da ima barem jedan komad odeće ili modni detalj sa ovom štampom. Tufne mogu biti krupnije ili sitnije i takođe u bilo kojoj boji. Smatraju se hrabrim, smelim i ženstvenim printom.


2.    Cvetni print
Ovo je jedan od najraznovrsnijih printova koji se može nositi tokom cele godine. Cvetni print u kombinaciji tamnijih boja je prikladan za jesen i zimu dok se u proleće i leto nose svetlije i razigranije varijante cvetnih printova.Ovaj print se smatra romantičnim, flertujućim, zabavnim i ženstvenim i zbog toga nikada neće izaći iz mode.


3.    Pruge
Pruge ili štrafte se takođe odlikuju raznovrsnošću. Mogu biti deblje, tanje, horizontalne, vertikalne u boji ili monotone. Najbolje je izabrati crno bele pruge koje se smatraju neutralnim printom jer ih najlakše možete uklopiti sa ostalom garderobom koju imate u svom ormaru. Pruge se lepo slažu sa tufnama.

4.    Animal print
Animal ili životinjski print mnogim damama nije omiljen jer ne znaju kako da ga uklope sa ostalom garderobom. Međutim radi se o klasičnom printu koji privlači pažnju i pokazuje onu Vašu divlju i strastvenu stranu. Leopard print se smatra neutralnim i dobro se uklapa sa ostalom garderobom. Ako ne želite da budete previše upadljivi onda se možete odlučiti za leopard modne detalje kao što su cipele ili torbe. Ove sezone je popularan i print zebre.


5.    Karirano
Karirana odeća i modni detalji su svestrani i zato je poželjno imati ih u svom garderobu. Karirane košulje su posebno popularne i zajedno sa farmerkama predstavljaju jednostavnu i kežual kombinaciju. Za nešto sofisticiraniji outfit izaberite karirane pantalone ili olovka suknje. Kod mešanja printova obično važi pravilo da izaberete one printove koji imaju najmanje dve zajedničke boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име