Ako ste ljubitelj printova i rado ih nosite ili pak želite po prvi put da osvežite svoje jesenje kombinacije nekim zanimljivim printom onda ste na pravom mestu. Predlažemo Vam da pogledate koji printovi su aktuelni ove jeseni. Pored klasičnih u ponudi su  i veoma originalni i neobični printovi, a takođe je u trendu i kombinovanje printova.
1. Pruge
Pruge predstavljaju vanvremenski print koji će se uvek nositi. Mnogi ih smatraju tipično letnjim printom, međutim pruge se nose tokom cele godine. Naročito su zanimljive kao deo jesenjih odevnih kombinacija. Crno bele i plavo bele pruge se smatraju klasičnim, ali ove sezone su u trendu bluze i haljine sa raznobojnim prugama.


2. Karirano
Karirane košulje, pantalone, sakoi, kaputi su popularni i ove sezone zato ih slobodno nosite. Karirane košulje prelepo stoje u kombinaciji sa farmerkama i kaubojkama dok uz karirani komplet sačinjen od kaputa i suknje nosite crne čizme iznad kolena.


3. Zeleni cvetni print
Svetli i jarki cvetni printovi nas podsećaju na proleće i leto. Međutim to nije razlog da ovaj print ne nosimo i tokom jeseni. Za moderne i romantične dame koje vole da vide cveće i na odeći modni stilisti savetuju da ove jeseni odaberu odeću sa tamno zelenim i krupnijim cvetnim printom.


4. Pop art print
Mnoge poznate ličnosti na instagramu u poslednje vreme često pokazuju svoje odevne kombinacije sa pop art printom. Radi se o zabavnim, originalnim, upadljivim, a ponekad i provokativnim printom. Vreme pop art printa tek dolazi.


5. Pepito
Pepito print je doživeo veliki comeback ove jeseni. Međutim mnoge devojke izbegavaju da ga nose jer postoji predrasuda da je pepito print namenjem pre svega starijim gospođama. Ali to nije tačno jer sa ovim printom možete osmisliti veoma zabavne i moderne outfite.


6. Leopard print
Od animal printova ove jeseni se izdvojio leopard print. Ovaj print u isto vreme izgleda zenstveno i zavodljivo. Sa leopard printom ćete uvek biti primećeni. Ako ste dovoljno smeli nosite kapute i jakne sa ovim printom. Međutim, ukoliko Vam je leopard print prejak onda uvek možete izabrati modne detalje poput torbe ili marame i njime osvežiti svoje monotone jesenje kombinacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име