Ukoliko planirate da svoj stil odevanja obogatite novim i interesantnim dizajnima onda je proleće pravo vreme za to. Predlažemo Vam da pogledate koji printovi će dominirati ove sezone. Radi se o nešto doteranijim varijantama klasičnih printova koje vredi imati u svom garderoberu.

  1. Ublaženo karirano

Karirano je vanvremenski trend koji će se uvek nositi. Međutim, ove sezone se preporučuje karirana odeća sa nešto blažim ivicama i izbledelim ili mutnim bojama. Ovakav print celokupnom izgledu daje određenu dozu toplote i ženstvenosti.

  1. Sitni cvetni print

Cvetni print se najviše nosi tokom proleća i leta. Ali ove sezone će se umesto odeće sa krupnim nositi odeća sa sitnim cvetnim dezenom. Mini cvetni print je idealan za one dame koje žele da izgledaju nežno i sofisticirano.

  1. Raznobojne tufne

Odeća sa klasičnim tufnama može vremenom da dosadi. Zato se ovog proleća preporučuje odeća sa raznobojnim tufnama. Sa ovim tufnama ćete odmah postići zabavan i praznični izgled.

  1. Chevron pruge

Chevron pruge su bile pre nekoliko godina hit, ali se i ove sezone vraćaju u modu. Izgledaju zabavno i dobra su alternativa klasičnoj prugastoj odeći. Lepo se kombinuju sa drugom garderobom.

  1. Akvarel print

Ovaj prelepi i neuobičajeni print se preporučuje onim damama koje žele da osveže svoj prolećni i letnji outfit novim i svetlim bojama. Za ultra moderan i ženstveni izgled dovoljna Vam je jedna haljina ili suknja sa akvarel printom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име