U proleće se priroda budi, svuda se čuje cvrkut prica i oseća miris jorgovana. Bašte su pune raznobojnog cveća. Prelepe boje, nežni mirisi, pozitivno i vedro prolećno raspoloženje inspirišu dame i utiču na njihov način odevanja. Ovog proleća se nose bela i druge svetle boje, cvetni motivi, čipka, kratke majice, duži blejzeri i teksas jakne. Pogledajte neke od interesantnih prolećnih kombinacija.

1.    Cvetne pantalone

Cvetne pantalone su u trendu već nekoliko sezona. Mogu se kombinovati na različite načine. Predlažemo monohromatski stil koji podrazumeva da  gornji deo ( jednostavna bluza,  peplum bluza, košulja ili teksas košulja), cipele i torba budu u istoj boji kao i cvetni motivi na pantalonama. Možete nositi visoke potpetice ili baletanke i takođe torbice različitih veličina.

2.    Farmerke u boji

Recite zbogom dosadnim bojama i nabavite farmerke u boji. Od pastelnih do jarkih boja farmerke će sigurno privući pažnju i obojiti Vaš prolećni outfit. Pažljivo ih kombinujte sa bluzama. Najsigurnije je uz njih nositi neutralne boje.

3.    Bela kombinacija

Kad su topli i sunčani prolećni dani najbolje je nositi belu boju. Ne privlači sunce, slaže se sa svim bojama i daje Vam osećaj svežine i čistoće.

4.    Čipka

Ove sezone se nose haljine od čipke, suknje, bluze. Čipka je modni detalj koji izgleda ženstveno i luksuzno i daje sasvim novu dimenziju ukoliko se kombinuje uz svakodnevnu garderobu. Sa čipkom ćete biti prava diva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име