Prolećni dani su promenljivi. Ponekad pada kiša i hladno je. Dok sutradan jako zasija sunce i nosimo kratke rukave. Zato kada izlazimo moramo da nosimo kišobran, maramu, ali i naočare za sunce i kremu za sunčanje. Ove neophodne sitnice zahtevaju i odgovarajuću prolećnu torbu. Pogledajte koje torbe su u trendu ove prolećne sezone 2014.

1.    Merona plava torba

Merona plava torba
Plava torba osvežava Vaš prolećni izgled. Možete je nositi u toku dana uz cvetne haljine i krem sakoe. Prostrana je, sadrži više pregrada, a pored ručki ima i kaiš tako da je možete nositi i na rame.

2.    Lulu’ s ceger torba

 Lulu' s ceger torba
Ovakve torbe najviše vole da nose devojke kada idu na fakultet ili u školu. Prostrana je i idealna za knjige. Moderna je, ima kožne ukrase i slaže se uz farmerke i baletanke.

3.    Pastelna clutch torbica

 Pastelna clutch torbica
Uz ultra modernu večernju haljinu i visoke potpetice potrebna je mala, ali slatka torbica kao što je ova pastelno roze kožna torbica sa zlatnim rajsferšlusom.

4.    Ranac sa cvetnim motivima

 Ranac sa cvetnim motivima
Ovaj ranac je u duhu proleća jer su bele rade svuda oko nas. Zato umesto crni odaberite ranac sa cvetnim motivima i uparite ga sa sivom maksi štrikanom haljinom, teksas jaknom i converse patikama.

5.    Damska torba

Damska torba
Ovog proleća u trendu su nežne damske torbe. Možete ih nositi na poslovne večere, na kafu ili na bilo koje drugo dešavanje gde ne morate da nosite mnogo stvari sa sobom. Ova torba se dobro slaže sa farmerkama, bluzom sa cvetnim motivima i baletankama.

6.    Vikend torba

Vikend torba
Ukoliko želite da prolećni vikend provedete sa prijateljima potrebna Vam je ovakva torba. Slaže se uz džempere i farmerke, kao i uz prolećne haljine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име