Nije trač već je prava istina, poznata pevačica i preduzetnica Rihanna je trudna i očekuje svoje prvo dete sa svojim izabranikom A$AP Rocky.poznati par

Oboje imaju po 33 godine i snimljeni su nedavno zajedno kako šetaju ulicama Njujorka, a pevačica je tom prilikom raskopčala svoju svetlo roze Chanel jaknu, ukrašenu nakitom i sa ponosom pokazala svoj goli, trudnički stomak. Išla je ruku pod ruku sa svojim izabranikom dok je sneg lagano padao, a zatim je on u jednom trenutku zagrlio i poljubio u glavu. Tada su svi prolaznici mogli da uslikaju ovaj par i da se uvere – Rihanna je trudna, zaista.

rihanna je trudna
Glasine o njenoj trudnoći su počele da kruže još u novembru prošle godine kada je tokom prisustva prvoj predsedničkoj inauguraciji na Barbadosu zamolila osoblje da ne puši u njenoj blizini. Nekoliko nedelja kasnije pevačica je pokušala da zataška glasine koje su se širile na društvenim mrežama tako što je odgovorila obožavaocima da je oni svake godine proglašavaju trudnom i da je sada, po njihovim tvrdnjama trebalo da ima već 10 beba.

Inače, ovaj par se upoznao još pre 10 godina kada su sarađivali na Rihanninoj pesmi Cockiness (Love It). Tada nisu bili u ljubavnoj vezi. Međutim, decembra 2020 godine su više puta viđani zajedno na različitim događanjima u Njujorku. Nakon što su zajedno proveli Božić na Barbadosu, A$AP je pevačicu u intervjuu za muški časopis GQ u junu 2021, nazvao „ onom pravom. Kada su ga pitali kako se oseća sada kada je u vezi, on je odgovorio „ mnogo bolje“. Toliko je dobar osećaj kada pronađete „ the One“. Među milion drugih ja sam pronašao onu pravo. To jednostavno osetiš, znaš. Ona je jedina prava za mene. U septembru se par prvi put pojavio zvanično zajedno na crvenom tepihu tokom Met Gale.

Čestitke budućim roditeljima. Javićemo vam sve što budemo saznali, a tiče se ove divne vesti o kojoj danas bruje svi svetski portali.