Svake godine se u sređivanju kose javljaju neki novi trendovi koji postaju popularni kod dama. Međutim postoje frizure koje će uvek biti u trendu. Pogledajte o kojim se frizurama radi.

1.    Ravna kosa

Ravna kosa
Ravna kosa se već duže vreme nosi i ne izlazi iz mode. Takođe ukoliko imate kovrdžavu kosu možete je ispraviti. Možete je vezati ili pustiti da uokviruje lice. Ravna kosa uvek izgleda lepo samo je potrebno da bude negovana i zdrava.
2.    Talasasta kosa

Talasasta kosa
Duža ili kraća talasasta kosa, bujne ili blage kovrdže sve su to frizure koje slobodno možete nositi jer nikada ne izlaze iz mode.
3.    Klasična punđa

Klasična punđa
Možete se opredeliti za strogu punđu koja obuhvata svu kosu ili za opuštenu koja obuhvata samo centalni deo kose. To su frizure koje poznate dame vrlo često nose na crvenom tepihu i uvek će biti u trendu.
4.    Konjski rep

Konjski rep
Kad ne znate šta ćete sa kosom vežite konjski rep. Možete vezati ravnu, kovrdžavu kosu, dužu ili kraću bitno je samo da je dobro očešljana.
5.    Bob frizura

 Bob frizura
Bob frizura izgleda seksi i moderno na kratkoj kosi i idealan je izbor za vrele letnje dane uz neku čipkanu haljinu.
6.    Stepenasta kosa

Stepenasta kosa
Stepenasta kosa lepo izgleda na svakoj dužini. To su šik i neverovatne frizure koje se mogu nositi u svim godišnjim dobima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име