Leto je u toku ali  pravo je vreme da se pozabavimo jesenjim trendovima u šminkanju.  Pogledajte o kojim trendovima se radi i šta će definitivno biti u modi ove jeseni 2013.

1.    Crni lak za nokte

Crni lak za nokte
Crna boja nikad ne izlazi iz mode jer je zahvalna za kombinovanje. Poslednjih nekoliko godina je veoma popularan crni lak za nokte. Vole ga i nose poznate dame iz sveta mode, muzike i filma. Upadljiv je i predstavlja savršen kontrast svetlijoj garderobi.

2.    Prirodne obrve
 Prirodne obrve
U modi su prirodne, deblje i uredne obrve. Zato ih ne tanjite već  održavajte uklanjanjem suvišnih dlačica koje vire. Takođe ih možete istaći olovkom ili senkom u boji obrva.

3.    Usne boje jagode
 Usne boje jagode
Ove sezone u modi su ruževi i sjajevi za usne u različitim nijansama roze boje. Oni Vas čine prirodnijim i ženstvenijim.

4.    Limun nokti
 Limun nokti
Veliki modni hit predstavljaju jarke i drečave boje. Zato boju laka za nokte možete uskladiti sa bojama jeseni kao što su žuta, narandžasta ili neka druga jarka boja.

5.    Naglašene oči
 Naglašene oči
Poznati šminkeri za jesenje šminkanje očiju preporučuju senke koje predstavljaju mešavinu svetlo plave i ljubičaste boje, purpurni ajlajner, crnu maskaru i indigo senke . Sa ovom šminkom se može postići efekat mačijih očiju.

6.    Crvene usne
 Crvene usne
Vatreno crveni ruž za usne će uvek biti u modi. Bilo koju nijansu crvenog karmina da stavite izgledaćete glamurozno i fatalno privlačno.

7.    Bombastični izgled
Bombastični izgled
Ovo je takozvani moderni pank izgled. Podrazumeva dugu, sjajnu kosu rasčešljanu po sredini i puštenu da se nepravilno kreće. Potrebno je oprati kosu, fenirati je iz korena , naneti sprej i polako uvijati figarom šire delove kose.

8.    Crni ajlajner
 Crni ajlajner
Moda šezdesetih se vraća i u oblasti šminke. Preferiraju se grafičke mačije oči sa tačkastim trepavicama a la Tvigi. Takve oči se mogu napraviti korišćenjem crnog ajlajnera.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име