Ukoliko ne znate šta ćete sa kosom ili ne možete da stignete da sredite frizuru vežite konjski rep. Postoji više načina za nošenje konjskog repa. Pogledajte sledeće predloge.

1.    Elegantan konjski rep
Elegantan konjski rep
Ovo je najefikasniji i najelegantniji način da se veže konjski rep. Vežite ga visoko tako da vrat bude slobodan i da kosa ne leprša okolo. Potrebno je da dobro očešljate kosu i vežete je na vrh glave.  Možete je poprskati sprejom ili gelom kako Vam kosa nebi padala na lice. To je sve što je potrebno za slatku i efikasnu frizuru.

2.    Talasasti i niski konjski rep sa strane
Talasasti i niski konjski rep sa strane
Ako Vam smeta čvsti konjski rep na vrhu glave izaberite niži i labaviji rep sa strane. Potrebno je da kosu vežete sa strane u visini brade i napravite fine talase. Pustite pramenove kose na drugoj strani lica. Ovakva frizura održava kosu zdravom.

3.    Francuski konjski rep
Francuski konjski rep
Ova frizura je dobra da kosa ne bi štrčala na sve strane. Počnite odvajanjem šiški na tri sektora i pravljenjem pletenice. Pletenicu stavite sa strane i vežite je sa ostalom kosom na toj strani. Zatim uvijte kosu figarom. Na ovaj način dobijate prelepu retro frizuru.

4.    Konjski rep sa trakom
 Konjski rep sa trakom
Idealna frizura za trening i trčanje. Gurnite kosu i šiške ispod trake i vežite rep. Na ovaj način traka sprečava kosu da pada preko lica dok ste aktivni.

5.    Konjski rep sa šiškama
Konjski rep sa šiškama
Frizura je namenjena damama sa kratkim šiškama. Šiške ostavite, a ostatak kose vežite u rep i napravite blage talase koji se nežno spuštaju do vrata.

6.    Čvrst, visok i kovrdžav konjski rep
 Čvrst, visok i kovrdžav konjski rep
Neverovatno slatka i funkcionalna frizura podrazumeva čvsto vezan rep na vrhu glave i predivne kovrdže koje se spištaju niz slobodan vrat i ramena.

7.    Zategnut i dug konjski rep
 Zategnut i dug konjski rep
Na ovaj način možete da vežete dugu i ravnu kosu. Kosa Vas neće ometati tokom svakodnevnih aktivnosti. Međutim ova frizura izgleda glamurozno pa je možete nositi  u svečanim prilikama uz neku predivnu crnu haljinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име