Devojke od 20 godina eksperimentišu sa raznovrsnom garderobom. Prate najnovije trendove i kupuju neke komade odeće koje će obući samo jednom i nikad više. Međutim damama od trideset i više godina je potrebna svestranija garderoba koja odgovara načinu života odrasle osobe. Pogledajte koje komade odeće bi svaka tridesetogodišnjakinja trebalo da ima u svom garderoberu.

1.    Klasični sako
Naravno zadržite svoje kožne i teksas jakne, ali obavezno nabavite klasičan sako u crnoj ili teget boji. Možete ga pored posla nositi i uveče na koktelima i zabavama.
Klasični sako
2.Koktel Haljina
Izaberite koktel haljinu koja odgovara Vašem obliku tela, ali da nije prenapadna jer više nemate 20 godina. Uska i naborana haljina oko struka, kao što je ova na slici je idealan izbor.

Koktel haljina

3.    Komplet putnih torbi
Ukoliko putujete poslovno ili privatno nabavite set putnih torbi. Sa ovakvim prtljažnikom delujete ozbiljno, ali i lakše ćete pronaći torbe koje su iz istog kompleta.
Komplet putnih torbi
4.    Otmeni donji veš
Lep donji veš je potreban bezobzira da li ste u vezi ili ne. Seksi grudnjak sa niskim rezom i čipkaste gaćice će učiniti da se osećate neodoljivo i moćno kao prava žena sa stilom.
Otmeni donji veš
5.    Visoke potpetice
Visoke potpetice mora da ima svaka dama koja drži do sebe i želi da izgleda glamurozno u posebnim prilikama. Visinu štikle sami odredite, a boja bi trebalo da bude u skladu sa garderobom koju nosite u tim prilikama.
Visoke potpetice

6.    Dijamantske minđuše
Priuštite sebi barem jedan komad kvalitetnog nakita koji odgovara Vašem senzibilitetu. Biseri obično svima lepo stoje, a i nisu mnogo skupi.
Dijamantske minđuše
7.    Mantil
Mantil je klasični komad odeće koji su nosili Audrey Hepburn i Jackie Kenedi  i koji nikada neće izaći iz mode. Nabavite mantil kraći, do kolena i nosite ga svuda.
Mantil
8.    Džemper od kašmira
Umesto vunenog kupite džemper od kašmira jer izgleda luksuznu, udoban je i fenomenalno se slaže sa čizmama.
Džemper od kašmira
9.    Tamni isprani džins
Kada imate trideset godina verovatno znate kakve Vam farmerke odgovaraju. To ne treba da budu brendirane farmerice već one koje Vam lepo stoje i prate oblik Vašeg tela. Izaberite tamni isprani džins, a izbegavajte farmerice sa resama i drugim ukrasima.
Tamni isprani džins
10.     Neobičan komad nakita
Sakoi, mantili, jednostavne farmerice sve su to praktični komadi odeće koji se lako kombinuju i treba da budu prisutni u Vašem garderoberu. Međutim, ako Vam se dopadne neki neobičan i luckast komad nakita, a u mogućnosti ste da ga kupite onda ne oklevajte i kupite ga. Jer nakit Vas čine originalnom i jedinstvenom. One predstavljaju Vaš lični pečat.
Neobičan komad nakita

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име