Pored klasičnih farmerki i cipela sa štiklicom svaka žena bi u svom garderoberu trebalo da ima još neke komade odeće koji joj u određenim prilikama mogu život učiniti lakšim. Pogledajte o kojim se stvarima radi.

1.    Kaiš ili pojas
kais ili pojas
Kaiš možete nositi uz različitu garderobu. Vežite ga oko struka ili spustite do kukova. Lepo stoji uz haljine, duže bluze i klasične pantalone. Uvek ga možete efikasno iskoristiti i zato je neophodan deo Vašeg garderobera.

2.    Deblji blejzer
Deblji blejzer
Blejzer je vrlo moćni komad odeće koji Vas može spasiti od prohladnih dana. Ukoliko obučete ovakav plavi ili crveni blejzer izgledaćete moćno u svakoj prilici.

3.    Naočare za sunce
Naočare za sunce
Naočare za sunce sa poliranim okvirom Vas mogu spasiti u različitim prilikama. Bilo da se radi o venčanju, maturskoj večeri ili ručku sa dečkom. Sa ovakvim naočarima izgledaćete privlačno i ozbiljno, a ne kao klovn koji se upravo probudio.

4.    Haljina
Haljina
Klasična haljina bez nabora od kože ili satena se može nositi od jutra do večeri, na poslu ili privatno. Uklopite je sa jednostavnom torbicom i izgledaćete slatko i elegantno.

5.    Neobične cipele
Neobične cipele
Neobičnost ovih cipela se ogleda u njihovom dezenu. Nabavite jedne ovakve šarene cipele koje odlično stoje uz farmerke i džempere i sigurno ćete osvežiti svoj izgled.

6.    Velika ogrlica
Velika ogrlica
Ovakve masivne ogrlice su u modi poslednjih godina. Mogu biti od svetlucavog dragog kamenja ili od običnih traka. Sa njima možete osvežiti svoju garderobu na nekom veoma važnom poslovnom ili privatnom ručku.

7.    Jakna sa kapuljačom
Jakna sa kapuljačom
Jakna sa kapuljačom kojoj se skidaju rukavi je idealan komad odeće za prelazni period. Može Vas spasiti kada pada kiša, a isto tako kada nije ni za duge ni za kratke rukave možete je nositi kao prsluk preko majice. Zaista je šteta ukoliko nemate jednu ovakvu jaknu u svom garderoberu.

8.    Olovka suknja
Olovka suknja
Olovka suknja je vrlo zahvalni komad odeće jer se lako uklopa sa ostalom garderobom. Lepo stoji uz rolke, čipkaste bluze, blejzere i obične poslovne majice. Posebno su trend poslednjih godina olovka suknje sa printom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име