Poslednjih godina u modi se sve više vraćaju stilovi šezdesetih i sedamdesetih godina. To se vidi u svim modnim segmentima. Posebno interesantno i romantično deluju trake za kosu, rajfovi i ostali dodaci.

Dodaci za kosu mogu biti različitih oblika, stilova i dizajna i osvežavaju frizuru i celokupan izgled. Lepo stoje i na ravnoj i na talasastoj kosi i mogu Vas spasiti ukoliko nemate vremena da sredite frizuru.

  1. Kada vežete konjski rep  stavite neku jednostavnu traku za kosu i Vaša frizura će izgledati mnogo bolje nego što ste mislili. Takođe trake za kosu idu uz klasičnu punđu i svečanu haljinu.
  1. Trake za kosu u boho stilu najbolje stoje devojkama sa kovrdžavom i talasastom kosom. To su velike trake sa cvetom ili bez njega i nose se ili skroz preko glave ili se spuste ka čelu kao znojnice.
  1. Sa trakom za kosu punom bisera ili srebrnog cveća izgledaćete glamurozno kao dama od milion dolara.
  1. Pletenice su u trendu ove sezone. One se idealno slažu sa trakama za kosu i čine Vas svežijom i mlađom. Takođe možete napraviti traku od svoje upletene kose. Ovakva frizura će Vas sigurno istaći ove jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име