Da li ste nekada sanjali vodu i pitali se šta znači kada se sanja voda.  Voda je simbol života i njegove prolaznosti. Prema istraživanjima, 60% našeg tela čini voda i 70% zemljine površine je prekriveno vodom. Voda je od svih elemenata najdublje povezana sa našom podsvešću, pa se stoga verovatno često javlja u našim snovima. A šta znači kada se sanja voda?

Voda u snu može da simbolizuje duboke emocije, a ako je mutna ili blatnjava osećanja koja su nejasna i zbunjujuća. U zavisnosti od toga kako vodu sanjate ona može biti simbol pročišćenja i zacelivanja rana, a ako u snu preti da Vas utopi onda nagoveštava dolazak emocija poput ljutnje ili bola.

Da biste odredili koju ulogu igra voda koja teče kroz Vaše snove, moraćete da uzmete u obzir ne samo ono što se trenutno događa u Vašem životu, već i vrstu vode kao i Vaš položaj u odnosu na nju( da li ronite, plivate ili samo gazite po vodi).

Ako sanjate reku ili potok to može da simbolizuje promene u Vašem životu koje se mogu dešavati sporo i postepeno( ako voda u reci ili potoku ima miran tok) ili prebrzo(ako voda kroz reku ili potok teče brzo i nemirno). Ako sanjate vodu u okeanu takav san nagoveštava nepoznate i bezgranične horizonte koji stoje pred vama.

Kad sanjate da se kupate u kadi ili tuširate to Vam podsvest ukazuje da vodite više računa o ličnoj higijeni. Ako sanjate da stojite pored bazena i imate neodoljivu želju da što pre skočite u bazen to znači da ste umorni i da Vam je potrebno opuštanje i relaksacija. Kiša u snu može da znači tugu, a ako sitno pada kao suze onda simbolizuje čišćenje i oslobađanje od tuge u kojoj se nalazite.

Ako u snu pijete bistru vodu onda je to dobar znak, da ste puni života i da Vam predstoji dobar period. Ukoliko je voda koju pijete mutna onda budite oprezni jer Vam preti neka bolest. Kad sanjate da hodate po vodi to znači da ste puni samopouzdanja i da vladate svojim emocijama. Takođe vodopad u snu simbolizuje uspeh, bogatstvo i sreću. Čak i kad sanjate da mokrite u snu to je dobar znak jer ukazuje na dobro zdravlje i sreću.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име