Suknje mnogim damama predstavljaju omiljeni komad odeće tokom toplih prolećnih i letnjih dana. Svojom lepršavošću i raznolikošću boja i dezena osvežavaju i ulepšavaju  svaki outfit.  Zato se pored haljina i suknje s’pravom smatraju simbolom ženstvenosti. Ove sezone nose se suknje različitih dužina, krojeva i dezena. Posebno su se istakle retro suknje sa dugmićima ili resama. Pogledajte koje suknje će se nositi ove sezone.
1.    Maksi suknje
Maksi suknje su u trendu već nekoliko sezona. Nosite ih u paru sa crop topovima i manjim torbama. Izaberite suknje od laganih materijala koje će nežno milovati noge i sa nekim prijatnim printom.


2.    Midi suknje
Ove sezone nose se raznovrsne suknje srednje dužine. Dolaze u obzir midi suknje sa cvetnim printom, sa punim krugom ili A- kroj. Kao poslovna varijanta nosi se olovka suknja srednje dužine. Nije bitno da li ove suknje imaju nabore ili providnu čipku bitno je samo da se Vama dopadaju i da ih lepo uklopite sa ostalom garderobom.


3.    Mini suknje
Mini suknje nikada neće izaći iz mode. One se smatraju simbolom seksipila i ženstvenosti. Mogu biti od teksasa, kože ili nekog drugog materijala. Tokom leta se preporučuju kratke suknje asimetričnog kroja.


4.    Suknje sa printom
Pored uvek popularnog cvetnog i animal printa ove sezone su posebno aktuelni geometrijski printovi kao što su pruge i kockice, kao i tropski i tribal print koji se naročito preporučuju za leto.

5.    Suknje sa prorezom
Ove suknje izgledaju seksi i namenjene su jakim i hrabrim damama koje se ne plaše da pokažu svoje noge na jedan izazovniji način. Suknje mogu biti različitih dužina sa suptilnijim ili upadljivijim prorezom.


6.    Teksas suknje
Moda sedamdesetih se vraća tako da su ove sezone naročito popularne teksas suknje sa dugmićima. Dugmići mogu biti na sredini, sa strane ili oko struka. Teksas se slaže uz sve tako da i teksas suknje možete nositi na različite načine kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име