Teddy bear blonde je boja kose koja dolazi sa TikToka i koja je veliki hit ove sezone. Pogledajte o čemu je reč.

 Rihanna
Dok prelistavate TikTok upoznaćete se sa stotinama trendova za kosu koje vredi isprobati ove zime. Jedan od vodećih trendova jeste i teddy bear blonde. Radi se o plavoj nijansi koja podseća na boju Teddy medvedića. Sada u svetu svi zakazuju termine u salonima jer žele da imaju upravo ovu nijansu inspirisanu bojom čuvenih medvedića. Hashtag #teddybearblonde već ima oko 80000 pregleda na TikToku, a i mnoge poznate ličnosti su isprobale ovu nijasnu kao što su Rihanna i Sofia Richie Grainge. Možda je sada pravo vreme da se zapitamo po čemu se ovaj trend kose razlikuje od klasične nijanse plave.

 Jennifer Lopez
Teddy bear blonde je super slatko ime datoj toploj i prijatnoj nijansi plave kose koja je preplavila internet. Podseća na zlatno smeđu dlaku vaše omiljene plišane igračke. Takođe, ova nijansa je savršena mešavina plavuše i brinete i spremna je da vas na velika vrata uvede u Novu 2024 godinu.

 Sofia Richie Grainge
Teddy bear blonde je boja kose koju karakterišu topli, zlatni tonovi za razliku od ledenih i pepeljasto plavih hladnih tonova. Radi se o nijansi koja je više bronde po tome što ima meke, gotovo smeđe nijanse kao i nekoliko dobro postavljenih plavih tonova. Ova nijansa plave je višedimenzionalna i uključuje široki spektar zlatnih, toplih i medenih tonova sve u zavisnosti od vaše prirodne boje kose.

 bob
Komentari na TikToku su uglavnom pozitivni jer ljudi smatraju da ova boja otvara crte lica i posebno laska ženama sa toplim tonovima kože. Postoji mnogo nijansi plave i teško ih je razlikovati. Teddy bear blonde liči na prljavo plavu – ali ima svoj zaokret. Evo šta treba znati o ovoj nijansi.

Šta je teddy bear blonde kosa ?

 teddy bear blonde
Ključ za objašnjenje ovog trenda se krije u samom njegovom imenu. Boja kose treba da bude slična onoj kod klasičnog plišanog medveda sa kombinacijom plavih tonova na brineti. Kao rezultat dobijamo prekrasnu završnu obradu sa puno dimenzija. Mnoge dame kao i frizeri smatraju da je ovaj trend savršen za zimske mesece zahvaljujući svojoj toploj nijansi, a najčešći način da se postigne ovaj izgled jeste da se izvuku highlights ili balayage pramenovi.

 Hailey Bieber

U zavisnosti od vaše prirodne boje kose vaš frizer može u potpunosti prilagoditi vaše hightlights ili balayage pramenove kako bi vam dao savršenu nijansu plišanog medveda. Najbolja stvar vezana za trend teddy bear blonde jeste što često ima tamniji koren što znači da prirodne brinete neće morati toliko da brinu o održavanju boje jer bi ona trebalo da raste mnogo prirodnije. Dakle, ako razmišljate o tome da isprobate ovaj trend koji ne zahteva održavanje onda vam slike koje ćete ovde pronaći mogu poslužiti kao inspiracija.

 Beyonce
Iako teddy bear blonde možete uporediti sa bronde ili prljavo plavoj ona samostalno stoji, rame uz rame, sa toplijim tonovima i mekšim dimenzijama što joj omogućava da se izdvoji iz čopora svih plavih nijansi i tonova.

 teddy bear blonde
Prema rečima George Papanikolas – a poznatog frizera i koloriste kao i ambasadora Matrix brenda, ova posebna nijansa se nalazi tačno u sredini spektra boja za kosu, tako da je univerzalno laskava i zaista čini da vam oči dođu do izražaja.

 plisani medvedic plava
Takođe je prilagodljiva, kaže Papanikolas. Ako želite da dodate više topline onda možete izvući karamel ili med pramenove. Ova boja je odlična opcija za brinete koje žele da im boja kose bude svetlija ili za plavuše koje žele da postignu malo dublju i bogatiju nijansu plave.

 teddy bear blonde
Pošto se radi o potpuno novoj nijansi najbolje je poneti fotografiju prilikom odlaska kod frizera. Na taj način ćete i njemu olakšati posao oko toga kakvu boju želite da postignete. Inspiraciju možete potražiti na TikToku, ali i na Pinterestu. Takođe će vam pomoći da napomenete frizeru da želite da imate višedimenzionalnu, a ne jednobojnu nijansu.

Rita Ora

Pramenovi u tome igraju ključnu ulogu. Razmislite o tome da izvučete nekoliko pramenova sa prednje strane kako biste uokvirili lice, kao i dašak plave na kruni. Obavezno tražite sjaj da bi boja kose zasijala u punom planu. Da bi se teddy bear blonde što duže zadržala koristite hidratantne maske za kosu.

 teddy bear blonde
Što se tiče popravki i odlaska u salon Papanikolas preporučuje da odlazite na svaka tri meseca, a da sjaj nanosite na četiri do šest nedelja da biste održali savršenu toplu nijansu plišanog medveda.