Da biste zaokružili svoj outfit za plažu potrebna Vam je i odgovarajuća torba za plažu. Torbe za plažu bi trebalo da budu lagane, ali i dovoljno velike  i praktične da bi u njih stalo sve ono što nosite na plažu od peškira, preko krema za sunčanje do knjiga, novčanika i ostalih potrebština.Ove sezone u ponudi je veliki izbor prelepih torbi za plažu, a mi Vam predstavljamo 11 najpopularnijih.
1.    Pletena roze torba sa resama
Ovo je jedna od najpopularnijih torbi za plažu. Modne blogerke je prosto obožavaju. Radi se o „Mar Y Sol Ibiza“ pletenoj roze torbi sa dekorativnim raznobojnim resama  na dršci. Torba je dovoljno prostrana da u njoj stane sve ono što nosite na plažu. Cena torbe je 135 dolara.

pletena roze torba sa resama
2.    Prugasta torba
Pruge su jedan od najpopularnijih printova ove sezone. Nose se svuda, a za plažu tu je predivna  „Sole Society“ torba sa teget belim prugama sa kojom nakon plaže možete otići i u nabavku. Cena je oko 65 dolara.

 prugasta torba
3.    Torba by Alessandra Ambrosio
Ova torba je inspirisana stilom supermodela Alessandre Ambrosio i predstavlja  spoj tradicionalnog Brazila i modernog Malibu, gradića na obali Tihog okeana u Kaliforniji. Torba sadrži zanimljivi print u neutralnoj boji i žute rese na dršci koje razbijaju monotoniju. Cena ove torbe je 121 dolar.

torba by Alessandra Ambrosio
4.    Roze prugasta torba
Radi se o lepoj, ali relativno jeftinoj torbi koja košta 10 dolara i poznata je po nazivu „ Target Solid Striped Mesh Beach Tote Bag“. Torba je izdržljiva i dovoljno prostrana i dolazi pored roze još i u crnoj, til i žutoj boji.
roze prugasta torba

5.    Trapezasta torba od slame
Torbe od slame su u trendu već nekoliko sezona. Među njima je najtraženija torba od slame u obliku trapeza sa šarenom drškom i pom pom lopticama. Radi se o „KAYU“ torbi čija je cena 115 dolara.

 trapezasta torba od slame
6.    Tory Burch torba za plažu
Pred Vama je Tory Burch popularna „Ella“ torba sa prelepim printom. Savršena je za plažu, ali i za svakodnevne šetnje po gradu. Cena je 225 dolara.

Tory Burch torba za plazu
7.    Klasična slamasta torba
Radi se o još jednoj slamastoj torbi klasičnog oblika. Dovoljno je velika da u njoj stane sve ono što Vam je potrebno za plažu. Takođe lepo stoji uz lagane letnje haljine. Cena je 50 dolara,  a torbu potpisuje J. Crew.

 klasicna slamasta torba
8.    Lilly Pulitzer torba sa tropskim printom
Palma je simbol plaže pa je samim tim i ova predivna torba sa printom plaže idealna torba za plažu. Prostrana je, a unutra sadrži veći džep za ključeve, telefon, novčanik i ostale vrednije stvari. Može se naći po ceni od oko 88 dolara.

Torba sa printom palme
9.    Echo torba za plažu
Ova torba dolazi iz modne kuće „Echo“ i njen slogan je „ kroz vinsku stazu do plaže“. Torba je napravljena od mešavine pamuka i vlakana i ima ručke od konopca za nautički osećaj. Cena ove torbe je 78 dolara.

echo torba za plazu
10.     PilyQ torba sa vezom
Ova predivna PilyQ torba za plažu je prekrivena upadljivim šarenim vezom. Lepo stoji uz kupaće kostime, ali i uz haljine tako da je slobodno možete nositi i tokom šetnje po gradu. Cena je 194 dolara.
PilyQ torba za plazu

11.    Caffe Tote torba
Radi se o modernoj torbi sa kojom možete ići na kaficu, ali naravno i na plažu. Ukrašena je trendi detaljima tojest šarenim pom pom lopticama i prugicama. Unutar torbe se nalazi džep za kartice i mobilni telefon. Ovo je najskuplja od svih predhodnih torbi za plažu i njena cena se kreće oko 394 dolara.

 caffe tote torba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име