Frizeri smatraju da bi svaka dama trebalo barem jednom godišnje da promeni frizuru i proba nešto novo i da je najbolje vreme za to upravo proleće. Ove sezone nose se frizure različitih dužina, ali su ipak malo popularnije kratke i srednje dužine.  Među velikom ponudom raznovrsnih frizura izdvojile su se tri univerzalne koje mogu nositi sve dame bezobzira na godine i oblik lica. Radi se o jednostavnim i lepim frizurama koje će sigurno obeležiti proleće i leto 2015 godine.
1.    Razigrana bob frizura
Ova moderna bob frizura izgleda laskavo i seksi. Najčešće se radi o asimetričnoj bob frizuri kod koje su prednji slojevi duži od zadnjih. Međutim možete je nositi i na milion drugih načina. Ako imate veliko čelo umanjite ga bočnim šiškama. Ako Vam je lice duguljasto onda bi prednji slojevi trebalo da budu kraći od zadnjih. Sa druge strane ukoliko želite da istaknete jagodice i ojačate vilicu onda izvučite pramenove na tim područjima. Kao što vidite ovu razigranu bob frizuru možete prilagoditi svom obliku lica i zato se smatra univerzalnom i preporučuje svim damama bez obzira na godine i tip kose.


2.    Ugaona lob frizura
Ukoliko imate dugu kosu i razmišljate o šišanju onda je lob ili kraći bob pravi izbor za Vas. Takođe su lob frizure u trendu ove sezone. Ova frizura ne bi trebalo da ima previše slojeva, a dužina  se kreće između brade i ramena. Slojevi su suptilni i oblikovani u lokne ili talase. Na taj način bi frizura dobila ugaoni, a izbegla zaobljeni i trouglasti oblik. Ako imate lice u obliku srca ili kvadrata onda razmislite o naglašenim šiškama sa strane koje će u prvi plan istaći lepotu Vaših očiju.


3.    Piksi frizura
Piksi frizure predstavljaju najpopularnije kratke frizure već nekoliko sezona. Ovog proleća i leta nosiće se raznovrsne piksi frizure, sa zulufima, podignutim šiškama, zalizanim šiškama sa strane i tako dalje. Mogu ih nositi sve dame jer osvežavaju lice i podmlađuju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име