Jedina dobra stvar u vezi sa hladnim vremenom je raznovrsnost odeće koju možete nositi. Zimi se nosi slojevita garderoba tako da postoji veliki broj zanimljivih zimskih kombinacija koje uključuju džempere različitih dužina i modela, lepe marame, rukavice, kape, čizme, jakne i neizbežne kapute.
Skoro svaka dama u svom garderoberu ima barem po jedan kaput koji čuva za hladne zimske dane. Danas postoji veliki izbor raznovrsnih modela kaputa. Međutim nisu svi podjednako popularni. Zato Vam predlažemo da pogledate koji su kaputi vrući trend ove sezone.
1.    Kaputi u  jarkim bojama
Crni kaputi više nisu u trendu. Ove sezone nose se kaputi u svetlim bojama kao što su žuta, narandžasta, roze, oker.  Ako je to previše za Vas onda se odlučite za kobalt plavi, crveni ili zeleni kaput. Ovo su šik kaputi koji će svojom bojom sigurno podići raspoloženje tokom hladnih i tmurnih dana.

2.    Kaputi u pastelnim bojama
Pastelne boje su u trendu već nekoliko sezona. Nose se tokom cele godine pa se tako i ove zime preporučuju kaputi u pastelnim bojama. Pastelni kaputi pored toga što predstavljaju takozvani retro stil svakoj dami koja ih nosi obezbeđuju ženstven i elegantan izgled.

3.    Kaputi sa printom
Ove sezone nose se kaputi sa zanimljivim šarama i printovima. Karirani, sa raznobojnim prugama, sa životinjskim printom, inspirisani crtanim junacima,sa kombinacijom različitih materijala i boja i tako dalje. Sa ovim kaputima ćete sigurno izgledati originalno i ženstveno.

4.    Bunde
Bunde predstavljaju vanvremenske kapute koji će uvek biti u modi. Međutim ove sezone su jedan od najvrućih  trendova.Nose se bunde različitih dužina, ali se posebno izdvajaju kraće i midi bunde u svetlim bojama ili sa životinjskim printom. Bunde svakoj dami daju glamurozan izgled.

5.    Klasični kaputi
Pod klasičnim kaputima se podrazumevaju elegantni kaputi od lepog materijala i različitih dužina. Mogu biti strukirani, sa lepim dugmićima, kaišem, neobičnim okovratnikom i tako dalje. Ovi kaputi izgledaju ženstveno i lako se mogu uklapati sa ostalom garderobom i modnim detaljima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име