Naslovna Nokti Denim nokti – Novi trend inspirisan teksasom vlada svetom

Denim nokti – Novi trend inspirisan teksasom vlada svetom

0
3066
denim nokti

Denim nokti ili teksas nokti su veliki trend ove sezone. Izgledaju magično i sigurni smo da njihovo vreme tek dolazi. Pogledajte o kakvom je manikiru reč.

 denim nokti
Teksas odeću nosimo svi i to tokom cele godine. Od popularnih farmerki preko haljina i jakni pa sve do detalja kao što su sandale i torbe. Ovoga puta otišlo se i korak dalje pa su veliki hit postali denim nokti. Modni stilisti smatraju da je teksas ove sezone doživeo svoj modni vrhunac jer je ušao i u svet manikira. Kao rezultat toga dobili smo denim nokte kao zabavni manikir koji ćete sigurno poželeti da imate na svojim noktima.

Iako izgledaju komplikovano denim nokti su u stvari jednostavniji manikir stil koji podrazumeva korišćenje bilo kog laka u plavim tonovima pa kao i teksas odeću mogu ga nositi žene u svim uzrastima kao i u svim prilikama.

Možete se opredeliti za neku plavu nijansu laka koja oponaša vašu omiljenu teksas odeću bilo da je u pitanju teget boja, crna ili možda svetlija kao isprani teksas. Takođe, ako ste dovoljno vešti odlučite se i za zanimljive dizajne koji podsećaju na dugmiće, džepove ili neke druge detalje sa vaših omiljenih farmerki.

1.Marble denim nokti

 marble denim nokti
Marble nokti vam daju elegantan i bogat izgled noktiju jer u neku ruku oponašaju izgled dragog kamenja. Kombinovanjem dizajna mermernih noktiju sa nijansama teksasa dobijate neodoljive nokte na kojima će vam svi zavideti. Možete da birate plavu nijansu koja oponaša boju ispranog teksasa. Ili pak neku svetliju ili tamniju plavu boju. Takođe, možete belim lakom dodati crtice kao šavove po teksasu. Savršeni dizajn koji ide kako uz teksas odeću tako i uz neke druge odevne kombinacije.

2.Frenč tip

 frenc tip
Francuski manikir nalazi svoj put u svakom manikir trendu pa samim tim i u denim noktima. Teksas plavi vrhovi izgledaju tako jednostavno, a opet šik i snažno. Možete ih začiniti dodavanjem više od jedne nijanse plave. Kontrast nijansi teksasa učiniće da dizajn postane upečatljiv posebno u odnosu na ostatak nude noktiju. Ne plašite se dubokog francuskog manikira koji kombinuje više nijansi plave ili pak za moderan look izaberite obrnuti francuski manikir.

3.Gradijentni denim nokti

 gradient
Možete se igrati i sprobati gradient denim nokte. Oni podrazumevaju upotrebu plave boje za nokte i to u rasponu od najsvetlijih nijansi do najtamnijih.Možete ubaciti i beli ili crni lak kao oponašanje belog i crnog teksasa. Ovo je još jedan minimalistički dizajn kao odlično rešenje da naglasi i istakne vaše nokte.

4.Patchwork

 patchwork denim nokti
Sve ono što je moderno kada je teksas u pitanju možete preneti i na vaše nokte. Ovoga puta je reč o teksasu za zakrpama ili patchwork teksasu. Ako imate dugačke nokte patchwork će naročito doći do izražaja.

5.Sjaj ili šljokice

 sljokice
Sve što ima veze sa sjajem podiže raspoloženje. Tako je i sa sjajnim ili svetlucavim noktima. Možete samo jedan nokat nalakirati u svetlucavoj teksas plavoj nijansi i odmah ćete biti lepše raspoloženi. Teksas plava je mirna boja tako da dodavanjem sjaja neće izgledati prenapadno, ali će opet delovati dovoljno moćno i glamurozno.

6.Svetlo plavi denim nokti

 svetlo plavi
Opet imamo kombinaciju francuskog manikira i nežno plave poznatije kao baby plave boje. Ovo je ustvari pastelno plava koja se uklapa sa belim vrhovima. Ovo je savršen manikir za vrele letnje dane.

7.Tamno plavi

 tamno plavi
Nasuprot svetlo plavim tu su i tamno plavi ili teget teksas nokti. Ova nijansa se može smatrati neutralnom, ali dovoljno upadljivom i moćnom poput boje zlata ii srebra. Radi se o zemljanom tonu koji upotpunjuje svaki ten pa ga mogu nositi sve žene. Odgovara takođe i svim dužinama noktiju.

8.Iscepani džins

 iscepani denim nokti
Ako ste ljubitelj iscepanog džinsa onda će vam se sigurno dopasti i ovakav detalj na vašim noktima. Ovakvi nokti izgledaju zabavno, mladalački i trendi. Što je rascepaniji detalj na noktima to je i upadljiviji nokat.

9.Mat plavi

 mat plavi
Manikir trendovi se obično vezuju za dizajne koji imaju sjajnu završnu obradu. Međutim i mat lak zaslužuje vašu pažnju. Mat lakovi daju hladan, ležeran izgled vašim noktima. Pritom plavi mat apsolutno podseća na nijansu klasičnih farmerki. Završite svoj teksas plavi manikir mat gornjim premazom za jedinstven, ali jednostavan dizajn.

10.Miks

 miks denim nokti
Miks podrazumeva kombinaciju više manikir trendova. Od deset noktiju po jedan na svakoj ruci može imati neki od predhodnih denim dizajna dok preostali nokti mogu imati druge dizajne poput cvetova, šara i sličnih dezena.