Nokti za leto 2022 su veoma raznovrsni od tipično letnjih, tropskih i morskih motiva preko jarkih boja pa sve do klasičnih manikir tehnika. Pogledajte koje su boje i nijanse ovog jula dominante.

 letnji nokti
Nokti za leto 2022 koje vam ovoga puta predstavljamo su inspirisani najnovijim instagram trendovima. Radi se o bojama i dezenima koje poznate dame širom sveta najčešće nose tokom vrelih letnjih dana. Zato ako niste dovoljno vešti za nail art umetnost ili više volite jednostavni manikir onda će vam se ovi nokti za leto 2022 sigurno dopasti i poželećete da imate baš takve. Pogledajte o kojim je bojama i nijansama reč.

1.Crveni i roze

 crveno roze
Prve na spisku su ustvari tipične ženske boje koje nikada neće izaći iz mode. One su dobitna kombinacija za sve tipove noktiju. Kad god ne znate za koji manikir da se odlučite idite na sigurnu varijantu a to su crveni ili roze nokti za leto 2022. Klasične boje koje možete nositi od jutra do mraka u svim prilikama od sunčanja na plaži preko šetnje po gradu pa sve do večernjih žurki. Birajte nijansu koja se vama sviđa jer su sve u trendu. Od jarko crvene i vruće roze pa sve do pastelnih nijansi. Možete ih uklapati i istovremeno jer zaista crvena i roze u paketu deluju očaravajuće.

2.Narandžasti i žuti nokti za leto 2022

 narandzasti
Žutu mnogi smatraju bojom sreće. Ona podiže raspoloženje jer asocira na boju sunca koje osvetljava i zegreva dan. Samim tim i žuti lak ima moć da osvetli naše ruke i da našu boju kože učini toplijom i vizuelno tamnijom odnosno preplanulom. Sve nijanse žute su aktuelne, a naročito pastelne.Takođe su i zlatno žuti kao i peščano žuti lakovi hit leta 2022.

 zuti nokti za leto 2022
Narandžasti nokti za leto 2022 takođe prelepo izgledaju na preplanulom tenu. Od nijansi nosiće se koralno narandžasta, ali i svetlije pop narandžaste nijanse u duhu retro stilova iz 2000 – tih.

3.Plavi i zeleni

 zeleni
Zeleni nokti su nekako po navici rezervisani za proleće. Međutim, zelena je tako moćna i raznovrsna boja da se može na noktima nositi tokom cele godine. Posebno je interesantna mint zelena koja ide uz sve boje garderobe. Zatim smaragdno zelena u duhu mora, tamno zelena kao tipična zemljana nijansa koja je samim tim neutralna i nije upadljiva na prvi pogled ali tamno zeleni nokti za leto 2022 izgledaju stilski veoma efektno i glamurozno tako da će svaku vašu odevnu kombinaciju podići na viši nivo.

 plavi nokti za leto 2022
Plava takođe ima puno svojih prelepih nijansi tako da ima za svačiji ukus po nešto. Ako volite minimalistički stil tu su pastelne nijanse plave koje idu uz sve outfite. Međutim, uvek možete isprobati i tamnije plave nijanse lakova za nokte jer izgledaju zaista moćno i prelepo na svim dužinama. Potpuno su u duhu neba i mora. Igrajte se i eksperimentišite sa više nijansi plave. Krenite od najsvetlije nijanse na palcu do najtamnije na malom prsti. Ovakvi nokti za leto 2022 će sigurno oduševiti sve gde god da se pojavite.

4.Ljubičasti nokti za leto 2022

 ljubicasti
Ljubičaste lakove za nokte ne možemo zaobići ove godine jer je jedna ljubičasta podnijansa pod nazivom very peri proglašena za boju 2022 godine. To je u stvari ljubičasto plavkasta boja jorgovana. Isprobajte francuski manikir sa ljubičastom bojom laka. Takođe za minimalistički stil odgovaraju pastelne nijanse ljubičaste poput lila boje. One idu uz sve odevne kombinacije i takođe naglašavaju preplanuli ten od sunca. Tamno ljubičasta sa tonovima crne je mladalačka moćna nijansa idealna za noćne provode i žurke. To je takozvani gotik stil. Ljubičasti nokti za leto 2022 su trenutno veliki hit.

5.Beli

 beli nokti za leto 2022
Na kraju još jedna klasična boja koja će se uvek nositi jer ide uz sve i deluje neprimetno, a opet vašim noktima daje određenu dozu gracioznosti i ženstvenosti jeste i bela boja laka za nokte. Beli lak zahteva da vaši nokti budu precizno oblikovani i zdravi jer se sa njom ništa ne može sakriti. Nosiće se podjednako i čisto beli i kremasto beli lakovi. Beli nokti takođe naglašavaju preplanuli ten od sunca.