Pred vama su nokti za zimu 2022/2023, nijanse koje uvek izgledaju elegantno i dominantno i koje vredi isprobati tokom predstojeće sezone.

 nokti za zimu 2022
Sa dolaskom hladnijih dana kao i sa približavanjem Nove godine počinjemo da prelistavamo i najnovije trendove kada su u pitanju moda i lepota. Sada je red na manikir, odnosno kako izgledaju najlepši nokti za zimu 2022/2023 godinu. Tokom leta je obično pravilo da žene najčešće stavljaju gel lak da bi manikir odnosno pedikir što duže trajao. Tokom jeseni je noktima potrebno malo odmora da bi se osvežili i ojačali.

Što se tiče zimske sezone polako se pripremamo za slave, Božić i Novu godinu tako da je vreme i za nešto svečaniji manikir. Ovoga puta nokti za zimu 2022/2023 dolaze u prelepim bojama i nijansama koje uz svaku odevnu kombinaciju deluju elegantno i luksuzno. Pogledajte o kojim je manikir trendovima za zimu reč.

1.Nokti sa sjajem bisera

 svetlucavi nokti za zimu 2022
Tokom zime se nose džemperi i jakne koji prekrivaju veći deo ruku. Prsti se naravno vide, ali bi trebalo i da privuku pažnju. Zato manikir stručnjaci predlažu da ove zime izaberete svetlucave i sjajne nokte koji će blještati čak i u mraku. Međutim, ovde se ne radi o gliteri lakovima već o završnoj manikir obradi uz pomoć specijalnih osvetljivača za nokte koji sadrže prelive bisera. U pitanju je novi proizvod pod imenom NAILS.INC, London.

 osvetljivac za nokte

Radi se o veganskom proizvodu koji osvetljava središnji deo nokta, takođe vrhovima noktiju daje beliji i zdraviji izgled. Lako se nanosi uz pomoć patentirane šire četkice koja je dizajnirana tako da se prilagođava obliku nokta i samim tim smanjuje broj potrebnih poteza lakiranja.

2.Nokti za zimu 2022/2023 u tonovima dragulja

 tamno zeleni
Tradicionalno tonovi dragulja su u trendu tokom zimskog perioda, ali ove godine su stvari malo drugačije.

 tamno plavi nokti za zimu 2022

Pored klasičnih nijansi dragulja nosiće se i prigušene, pastelne nijanse dragulja koje imaju neutralne i sive podtonove.

3.Zlatni hrom nokti za zimu 2022/2023

 hrom zlatni
Zlatni lak za nokte može ponekad izgledati monotono. Zato mu je potrebna hrom završnica odnosno odgovarajući pigment koji će noktima dati potreban metalik sjaj.

 hrom zlatni lak

4.Tamno crvene nijanse

 tamno crveni nokti za zimu 2022
Šta je zima bez klasičnog crvenog manikira? Ove sezone sve je u super sjajnim, dubokim tonovima. Manikir stučnjaci savetuju ženama da je tamno crveni lak klasična boja noktiju koja se može nositi preko cele godine.

 tamno crveni lak

Pritom, za nanošenje istog nije potrebno da idete u salon.Tamnije nijanse izgledaju sjajno na kraćim noktima, posebno ako im dodate sjajni završni premaz.

5.Ponoćno crni tonovi

 ponocno crni
Crni lak s’vremena na vreme ulazi pa izlazi iz mode, ali ove zime je zvanično jedan od jačih trendova. Crni nokti nikada ne dosade, imaju posebnu moć i draž i to na bilo kojoj dužini i oblicima noktiju. Takođe slažu se i uz svaki ton kože.

 crni lak

Bez obzira da li se odlučite za mat ili sjajnu završnu obradu, crni lak je bezbedna opcija ove sezone.

6.Gliteri nokti za zimu 2022/2023

 sljokicasti nokti za zimu 2022
Klasični gliteri lakovi možda izgledaju pomalo zastarelo. Zato manikir stručnjaci predlažu da ove sezone birate gliteri lakove sa više nijansi odnosno dimenzija i sjaja.

 lak sa sljokicama

Obavezno nanesite završni premaz da bi ste izbegli pucanje noktiju.

7.Prirodne bež nijanse

 nude nokti za zimu 2022
Videli smo da su tokom cele 2022 godine u trendu providni lakovi što prirodnijeg izgleda. Sjajna stvar u vezi sa bež ili nude noktima jeste što izgledaju veoma privlačno i što vizuelno izdužuju vaše nokte i prste.

 nude lak

Takođu su odlična osnova za bilo koji minimalistički dizajn noktiju. Bež lakovi daju elegantan i sofisticiran izgled i idealni su za sve prilike, a pogotovo za poslovne prilike.

8.Bottega zelena

 bottega zeleni
Bottega zelena je svakako jedan od najvećih manikir trendova ove godine. U pitanju je svetlija zelena nijansa kao kontrast tmurnim zimskim danima. Međutim i druge nijanse zelene će se nositi ove zime.

 zeleni lak

Tamnije zeleni nokti se odlično uklapaju uz pletene džempere.

9.Francuski manikir

francuski manikir
Radi se o vanvremenskom manikir trendu koji će se uvek nositi. Iako je francuski manikir poslednjih nekoliko sezona dosta modernizovan i prilagođen savremenim trendovima ipak se manikir stručnjaci trude da ove zime vrate klasični francuski manikir kao odraz elegancije i stila. Francuski manikir sa belim ili svetlucavim vrhom će biti veliki trend sezone. Možete se odlučiti za gel ili običan lak da biste postigli finiš.Radi se o svestranim noktima koji idu uz sve odevne kombinacije.

10.Suptilni svetlucavi nokti

 suptilno sjajni
Iako se od noktiju traži da ove zime zasijaju u punom sjaju ipak će se nositi i suprilno sjajni nokti. Shimmers lakove možete dodati po vrhovima da biste napravili francuski manikir. Takođe, možete premazati ceo nokat finim belim ili zlatnim sjajem za super svečani izgled.

11.Somot nokti za zimu 2022/2023

 velvet nokti za zimu 2022
Za one koji žele da budu primećeni, magnetni velvet lak je pravi izbor. To je efektna boja noktiju koju možete kontrolisati uz pomoć magneta. U bojama se nalaze metalne čestice tako da uz pomoć magneta možete formirati različite efekte na svojim noktima.

 lak za somot nokte

Na raspolaganju je veliki broj različitih nijansi, ali će se ipak najviše nositi one tamnije nijanse kod kojih velvet efekat i najviše dolazi do izražaja.

somot nokti za zimu 2022