Era ombre frizura polako ali sigurno izlazi iz mode. Ali drage devojke ne očajavajte ipak neće sasvim otići u nepovrat jer je svima nama pa i velikim holivudskim zvezdama i pop divama prirasla za srce tako da nam na vratima kuca jedan novi modni trend u bojenju kose a to je

Prem dojavama naših najuspešnijih frizera novi modni trend je ništa drugo do ublažene verzije OMBRE trenda. Sombre podrazumeva svetle pramenova na donjem delu kose koji se lagano šire prema samom temenu. Za razliku od ombre bojenja kose kojeg karakteriše nagli prellazak iz tamne u svetlu boju na krajevima kose, somber je  mnogo elegantniji i imitira prirodniji način da kosi damo osunčani efekat. Ovaj efekat kažu frizeri daje iluziju bujnije kose ali I prirodnije jer nema naglih prelaza kao kod ombre bojenja.

Šta čekate, uskočite iz svoje OMBRE u nove SOMBRE frizure!

 

Prethodni tekstKoji su trendovi 80-tih i 90-tih ponovo popularni
Sledeći tekstKako da Vam nos uz pomoć šminke izgleda manje
Aleksandra Božanić rođena 11.08.88. godine. Živi u Nišu. Diplomirala na Ekonomskom a masterirala na Mašinskom fakultetu. Prvi put se susreće sa pisanjem članaka 2010. godine za online časopise. Čovekojubac, Mačkoljubac, Knjiški moljac, Family Guy. Interesovanja i inspiraciju pronalazi u svemu i svačemu. Milena Vučić rođena 20.10.1988. godine. Živi u Nišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu. Trenutno radi kao advokatski pripravnik. Organizacija joj ide dobro od ruke. Multitasker, nepopravljivi zaljubljenik u Remarka i venčana za Francusku kulturu, način življenja i njihovu modu. Njih dve, otpočinju blogerski život uz zajednički blog LaMiaStoria018.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име